UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
напишіть як є, що допустили помилку, таких людей багато
-
напишіть кризову форму, а також спробуйте зателефонувати на гарячу лінію, там вам пояснять як діяти
-
Так схвалили Але не вклеїли ще Що роботи не знаю 🤷♀️
-
В самому кінці, коли вже внесли всю інформацію та загрузили всі необхідні документи, ..видає, що іміграційна форма пуста І ще момент, що я не знайшла пункт ,де треба написати "Ukraine 2022"...була відсутня така опція
-
Підкажіть а що написати? Нам уже й візи схвалили
-
дякую
-
Кто делал ошибку в фамилии при заполнении анкеты ?как решили эту проблему ?не дописала одну букву
-
навіть якщо зробити тест?
-
Подскажите, пожалуйста, график работы на Хлодной в Варшаве
-
Кто делал ошибку в фамилии при заполнении анкеты ?как решили эту проблему ?не дописала одну букву
-
Кто то ехал без ковид сертификата, щас нужно сидеть карантин?
-
Деякі лбди трішки чекають якійсь там тиждень, хтось одразу висилає. Я взагалі через 3 тижні по обставинам сдала паспорти
-
Дякую. Тобто, якщо мені з дитиною ще лист не прийшов, то краще вислати паспорт дружини окремо
-
На дитину також прийде лист, нам у травні приходив. Стосовно того що хтось із групи отримав раніше запит на вклейку, це норма, так у багатьох
-
Розкажіть будь ласка хто що знає про вислання паспортів на вклейку візи. Трошки не розумію, що робить далі і сумніваюся о подальших кроках. Опишу коротко ситуацію. Живу в Польщі. Заповнив групову анкету на CUAET, я основний аплікант, дружина і дитина (5 років) вписані в мою анкету. Після того, як здали біометрію в Вапшаві, пройшло 6 тижнів і моя дружина отримала лист з запитом відправити паспорт на вклейку візи хоча основний аплікант я. Я і дитина ще чекаємо на такі листи. У мене такі питання до тих, хто подавався родиною, розкжіть будь ласка, як було у вас? Чи ви одразу всі трое отримали лист з запрошенням на вклейку візи, чи було так що хтось отримав перший а хтось трохе пізніше? І друге питання, так як дитина у мене мала і їй не потрібно було сдавати біометрію, а чи мусить вона отримати лист із запитом на вклейку візи?, чи просто можна вислати її паспорт разом з паспортами батьків? Дякую всім за відповіді.
-
Доброго всім дня! В аеропорті в Канаді я отримала Ворк пермит з обмеженнями працювати в моїй сфері. Після проходження медогляду я намагалася подати аплікацію нову на отримання нового Ворк пермит без обмежень, та в цій програмі не можу дійти до кінця -видає помилку.. Хто має успішний досвід отримання нового Ворк пермит?
-
Можливо тут можна перевірити статус аплікації, на IRCC Portal portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Либо может кто знает как проверить внесли ли изменения в заявку? Делали запрос дней 10 назад
-
Не получаеться связать аппликацию с IRCC secure account(( Кто сталкивался ? Не находит аппликацию по номеру. И не понимаю какие критерии выбирать при поиске
-
Вітаю усіх!
21 Jan 2023, 07:36
12063/27282
about a minute ago