UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підскажіть будь ласка, що потрібно для перельоту в Канаду, посадки на борт, які документи та пцр тест може???
-
Дякую вам дуже
-
L Використовуйте трансліт для літер у номері паспорта
-
Скажіть чи в когось в укр паспорті буда українська буква Л? Як її вписати в анкету якщо там треба тільки англійські букви?
-
... спостережливий) Я бачив той допис, але неділя, ранок..
-
Народ, та ви що?! Автоматичний бот спамить повідомленнями, а ви сваритесь за мову? Я просто натиснув "спам" і все на цьому. А взагалі пані Ольга має рацію, у правилах чату вказано, що мова спілкування англійська або українська. Не подобається - ніхто ж не тримає. А плювати на правила - це вже неповага до всіх тих, хто їх дотримується.
-
Якщо плануєте забирати не кур'єром, а теж самостійно (або ваш представник), то платити непотрібно. Але, якщо забирати буде представник, а не ви особисто, то потрібно правильно вписати його дані у консент форм (інструкції є у Ютубі).
-
А хто вам погрожує? І звідки ви знаєте, що вона з моєї країни, якщо пише іноземною мовою?
-
Доброго ранку 🤗 Пропоную не вступати в полеміку. Українська мова і державність важлива зараз як ніколи. А найголовніше що потрібно поважати зараз в цьому чаті - правила адмістрації, яка вклала зусилля в існування цього ресурсу.
-
Взагалі, не цікаво далі з вами сперечатися. Бажаєте захищати російськомовних - то вам тут точно некомфортно буде
-
Я не розумію німецької, корейської і багатьох інших мов. Але ж, глянувши на текст, легко зрозуміти, що то за мова
-
Я не розумію російську. А зобов'язана?
-
Ні, не потрібно
-
Два речення зможуть і українською написати, нехай вчаться, нічого не станеться.)
-
Хто може підказати? Чи потрібно за щось сплачувати у візовому центрі?
-
Повно груп іноземними мовами (включаючи російську). Набагато більше, ніж україномовних. А ви ще й цю бажаєте засмітити російською мовою. Якщо хтось усе життя говорив російською, то це не означає, що для нього/неї мають бути виключення з правил
-
Доброго дня. В Україну офіційною поштою нажаль не відправлять (візовий). Якщо є довірена особа, нехай вона забере і відправить (НП)
-
Дуже дивна ваша позиція. Якщо купа проросійських ботів намагається тут щось писати у групі, то вас це загалом влаштовує. А будь-яке зауваження щодо порушення - ні. То чи вас теж правила групи не влаштовують?
-
Так. Цю інформацію я отримав, та зрозумів
-
Ні, лише тим, хто відверто ігнорує правила групи
21 Jan 2023, 07:36
12282/28595
5 minutes ago