UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Канада величезна. Вам до Ванкувера чи Торонто? Є прямі з Німеччини, Дюсельдорф і Франція до Монреаля. Уточніть провінцію якщо чекаєте розгорнутої відповіді.
-
Лондон, Париж
-
З якої країни найдешевше летіти в Канаду? Бажано прямим рейсом
-
Можна відкрити візитор візу на 10 років, але ця віза не дасть вам можливості перебування в країні 10 років без дозволу на роботу (наразі він дається максимальним терміном на 3 роки)
-
Доброго дня Чи можливо відкрити візу на 10 років?
-
І як з пересадкою в Лондоні справи, будьласка, роскажіть? Треба зробити візу чи краще взагалі виключити Лондон з можливих країн для стиковки?
-
Привіт. Підкажіть, будьласка, хто в курсі чи вже летів, чи нема проблем при пересадці в аеропортах інших країн на шляху до Канади, якщо в Європі ми пробули вже більше 180 днів? ВНЖ не отримували, лише тимчасовий документ.
-
Хочеться вірити, що проводилися на ньому роботи з метою розгребти висячі анкети. Принаймні, у новинах скрізь пишуть про те, що IRCC запускає агресивний механізм для масового скорочення беклогу до кінця лютого.
-
Звичайно, буду пробувати. Таке враження, що сайт навмисно заблокували, щоб ніхто не подавався більше.))
-
Пробуйте знову. Увесь минулий тиждень сайт у всіх не працював як треба, проводилися технічні роботи.
-
Дуже дякую
-
Можна
-
Відсилайте, вклеють візу і після цього терміну.
-
Привіт, Можливо хтось знає що робити в такій ситуації: якщо мені не вдалося надіслати документи на вклейку за 30 днів? Буду дуже вдячний відповіді!
-
Мабуть, вже десятки людей тут відписували, що проблем не було із безвізом, навіть простроченим.
-
Адмін, я витратив 10 хв життя на опис, як знайти авіа квитки, щоб помогти людям не блукати по світу, а налаштування Вашого чату скасували в пів секунди написане про ТРІП . СОМ На цьому полягає Ваша допомога, щоб утруднювати?
-
Краще оминайте Лондон стороною. Дуже багато людей втратили квитки, коли їх просто не пустили на літак.
-
Потрібно заповнити кризову форму на сайті
-
Привіт. Мене звуть Микола. Мені потрібна допомога. Справа в тому, що нещодавно я подав на візу в Канаду за програмою CUAET і помилилася в даних. Я дуже сподіваюся, що ви допоможете мені це виправити та порадите. Дякую!
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
21 Jan 2023, 07:36
12309/27883
25 minutes ago