UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
І як з пересадкою в Лондоні справи, будьласка, роскажіть? Треба зробити візу чи краще взагалі виключити Лондон з можливих країн для стиковки?
-
Привіт. Підкажіть, будьласка, хто в курсі чи вже летів, чи нема проблем при пересадці в аеропортах інших країн на шляху до Канади, якщо в Європі ми пробули вже більше 180 днів? ВНЖ не отримували, лише тимчасовий документ.
-
Можна
-
Мабуть, вже десятки людей тут відписували, що проблем не було із безвізом, навіть простроченим.
-
Краще оминайте Лондон стороною. Дуже багато людей втратили квитки, коли їх просто не пустили на літак.
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
-
привіт, будь ласка, хтось мені допоможе? Я член сім’ї українець, моя дружина не подає документи на CUAET, вона все ще в Україні, її батьки не збираються виїжджати з України, тому вона залишилася з ними. Я не українець, коли я приїхав до Канади, прикордонна служба не видає мені дозвіл на роботу, зараз я тут 2 тижні в Торонто, я не можу повернутися в Україну Я не можу повернутися в свою рідну країну, що мені робити? будь ласка, якщо ви дасте мені контакти юристів тут, у Торонто, або якщо хтось інший має таку ж судову справу, будь ласка, порадьте Я тут без роботи, і ти знаєш, як тут дорого