UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
привіт, будь ласка, хтось мені допоможе? Я член сім’ї українець, моя дружина не подає документи на CUAET, вона все ще в Україні, її батьки не збираються виїжджати з України, тому вона залишилася з ними. Я не українець, коли я приїхав до Канади, прикордонна служба не видає мені дозвіл на роботу, зараз я тут 2 тижні в Торонто, я не можу повернутися в Україну Я не можу повернутися в свою рідну країну, що мені робити? будь ласка, якщо ви дасте мені контакти юристів тут, у Торонто, або якщо хтось інший має таку ж судову справу, будь ласка, порадьте Я тут без роботи, і ти знаєш, як тут дорого
-
If your wife didn't apply for CUAET, you can do nothing, unfortunately. If she applied, but didn't come yet - maybe there are some chances for you to get work permit
-
Until she applies and gets her visa you willn't be able to get Work permit under CUAET program
-
She doesnot apply, at this time we had some family problem she doesnot agree to apply,but now she is ready to apply but not coming to CAnada can both of us apply again I will apply inside Canada ,do you think I will get work permit with this ? Because now my status is only visitor for 6 months I wanna to obtain work permit what is your advice ?
-
Yes, exactly. Your wife should apply and get her visa (and in her application she has to provide proof that you and she are spouses)
-
It is ok to prove , but only applieng is enogh ? Or she should do biometric and geting vissa ?
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
-
And then you will be able to get work permit
-
Добрий день. Підкажіть,будь-ласка🙏, для проходження паспортного контролю в Канаді, потрібна тільки віза? Чи потрібно завантажувати додаток ArriveCan? Десь, якось чула про нього, але не зрозуміла потрібно чи ні?
-
Добрый день! Кто оплачивал обратную доставку паспорта по реквезитам vfs, через что ее можно оплатить из Украины?
-
I'm not sure. But probably she has to obtain visa. But according to experience of other people it's not mandatory for her to go to Canada
-
В цій групі українська та англійська мови спілкування
-
Британська Колумбія?
-
Багато хто писав, що це зараз не вимагається. І що вони вже по прильоту все заповнювали в аеропорту
-
Дякую
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, чи можу я змінити Work permit на Visitor, якщо я зараз на стадії відправки паспорта на вклейку? Куди я можу звернутися або чи можу я створити заново заявку(але вже Visitor)?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хтось в Канаді з польської карти знімав готівку? Якщо так, то буди якісь проблеми ?
-
А який у цьому сенс? Із візою Візитор без отримання дозволу на роботу ви не зможете залишатися в Канаді більше 6 місяців. Не зможете отримати страхування теж.
-
Чи правильно я зрозуміла що дозвіл на роботу на три року, а сама віза на 10(до закінчення паспорту)?
-
Вітаю. Тип візи визначається на стадії подачі аплікації, та даний час, якщо ви повнолітні, IRCC опрацьовує заявку як worker, починаючи з липня 22 року. Visitor - до кінця дії паспорта (до 10р) + work permit (3 роки) Worker - до 3 років + work permit (3 роки або до закінчення дії паспорту але не більше 3 років). Тобто, різниці суттєвої немає. Ви отримаєте дозвіл на роботу на 3 роки максимум в обох випадках, що дозволить вам перебувати в Канаді до 3 років легально. Сама віза, незалежно на скільки, дає лише право перетину кордону і перебування як турист до 6 міс.
21 Jan 2023, 07:36
12329/27911
27 minutes ago