UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Візи може видавати виключно Посольство Чи Ви маєте на увазі відправку паспорту до візового центру? Тоді так
-
Дякую за відповідь, але це ж не посольство видає візу ? Тож - Заповню crisis form і контактую агенство яке видає візи?
-
Бот посилання не пропустить Напишіть в пп
-
А де ця кризова форма?
-
Звертайтеся в особисті
-
Зверніться через кризову форму
-
Так, приходило. А ще таке питання, якщо на момент подачі візи сину було 17 років і біометрію він не здавав, а зараз вже 18 років. То як йому отримати запрощення зараз?
-
Привіт, тобто перед вклейкою? Так, але заповніть crisis form на порталі IRCC Повідомте Посольство про зміну паспорта
-
Привіт, скажіть будь ласка якщо перед получанням візи я зміню паспорт, мені дадуть візу?
-
Бажано Покладіть окремий аркуш зі зворотною адресою, номером телефону і ФІО отримувача
-
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка. Подавали сімейну заявку на візу. Дружині і дітям вже вклеяли візи а мені не приходить підтвердженя на вклейку. Чи можна без підтверджуючого листа передати паспорт на вклейку?
-
Добрий день. Візовий центр не перевіряє приписку (мельлунек). Тому можете.
-
-
Пiдкажiть, будьте ласкавi, треба додати до аплiкацii переклади документiв, свiдоцтво про народження та про шлюб. Достатньо перекладу с печаткою бюро перекладiв, Чи треба переклад з нотарiальним завiренням? Як правильно ? Хто як побив?