UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо вже 148 раз хто це питає😁 Підскажіть будь ласка віза CUAET можна подвавати до 23 березня? І скільки займає процес подання і отримання візи +-? Завчасно дякую
-
Не перестануть, оскільки процес зворотньої дії в часі не має
-
Попросіть, щоб вам штрих-код не наклеювали, а просто дали у руки, то ви його відправите з новим паспортом. Або ж на вклейку відправите одночасно два паспорти з листом-проханням вклеїти візу в новий паспорт. Багато людей відправляли нові паспорти замість старих на вклейку, і їм вклеювали. Тут немає нічого незаконного абсолютно
-
А якщо я тільки-но на відбитки пальців поїду до Кракова 27.01 ,потрібно буде і форму заповнити на візу??
-
То власне форму то я заповнив, її Богу єб@вся як баран ,з тими датами про роботу ,майже місяць не міг докумекати, в чому проблема ,поки друг цю групу не скинув ,тут помогли
-
Ого поняв ,дякую )
-
Я не докінця розумію,що потрібно буде робити коли віддам відбитки пальців чи треба буде щось там у тому консульстві заповнити типу документ на в клейку візи ,чи це і здавання відбитків ,і поних вклеюють візу,бо як робити документи на польську візу я знаю . Типу такого
-
Work Permit, роблять при приїзді до Канади??