UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо на вклейку то без запису
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 400 грн 1,5 - 575 грн Слава Україні!
-
Хто скільки чекав вклейку візи в Варшаві?
-
Группа телеграмму: Pets to Canada Там все про увіз тварин в Канаду
-
Доброго вечора! Підкажіть чи треба по програмі Cuaet прикріплювати виписку funds (proof) і employees letter чи тільки документи?
-
Доброго вечора. Підкажіть, після отримання візи в Канаду, по цій програмі для українців, я можу декілька разів заїзжати в країну, без оформлення додаткових документів? І стосовно медогляду, його обов‘язково робити по приїзду? Чи тільки якщо плануєш залишатися та бути більше 6 місяців?
-
Не потрібно
-
Вітаю. Маю питання, хто нещодавно летів, скажіть будь ласка чи треба заповнювати arrivecan? Або ще щось? Дякую
-
Achieve your Financial stability through bitcoin/Forex investment. Investment is the best way to build a long time wealth. No millionaire in the world who make much money through paycheck to paycheck jobs expect through investment and Business with the right Strategy and less risk involved with 💯 Guarantee. Just follow the rules and regulations recommended by 📩 @educate2trader
-
Мир всем! Я могу помочь спонсировать программу Uniting for Ukraine (U4U), пишите в приват, только если вы заинтересованы и готовы к поездке почта: [email protected]
-
Ми летіли 20 нічого не заповнювали і ніде не запитували . З Парижа в Вінніпег
-
Привіт. Шукаю вчителя для вивчення англійської. Рівень 0. Необхідно за короткий термін вийти на базовий рівень. Деталі в особисті пишіть. Дякую. Доброї ночі
-
Два тижня
-
Зможете, якщо у візі буде відмітка "мульти". При оформленні заявки на cuaet всі люди погоджуються на обов'язковий медогляд. Вже є дописи у Фейсбук від тих, хто цього не зробив. Вони отримують ануляцію воркперміта - це точно, а дехто отримав і ануляцію візи (але таких мало). Тобто, Канада вже потроху починає дивитись за дотриманням вимог.