UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
до 31 березня,але якщо ви будете летіти після 31 вже ніяких плюшок не буде,виплати по 3000,готель і т.д це все буде тільки для тих хто прилетів до 31,після цієї дати ви зможете отримати work permit якщо у вас будет лист letter of introduction(лист який дозволяє отримати ворк перміт після приїзду до Канади ) він діє зазвичай до 2025
-
Я зрозуміла, дякую 🙏🏻
-
Хочу поспілкуватися з людьми, які вже знаходяться в Канаді по програмі CUAET. Напишіть мені, будь ласка, поділіться досвідом. Також мене цікавлять люди, які поступили , або планують поступити на докторантуру у Каналі. Буду дуже вдячна за Ваш досвід 💫🙏🏻
-
якщо ви ставили що хочете отримати ворк перміт при подачі заявки,він приходить або в особистий кабінет або на пошту,але якщо у вас віза типа w-worker то ви 100% отримаєте при приїзді до Канади,якщо ви будете їхати до 31 березня то не треба піклуватися про це,ви в любому випадку отримаєте ворк перміт,якщо хочетн після 31 березя то напишіть на кризову форму або задзвоніть до Оттави і поясніть що у вас нема цього листа,і скоріше за все його просто відправлять в особистий кабінет
-
Що вас цікавить?