UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть. Вклеїли візу VISITOR на 10 років, але я в анкеті ставив що хлчу працювати. Чи дадуть Work Permit? Якщо так, то отримання буде як у всіх в аеропорту, чи якось по іншому ?
-
Всем Привет !!💙 Меня зовут Нино живу в Калгари Приглашаю вас к себе на наращивание ресниц! Опыт наращивания ресниц более 2,5 года Классическое наращивание, 2Д, 3Д-4Д, ламинирование ресниц, моделирование и окрашивание бровей. Процедура наращивания ресниц занимает до 1,5 часов Calgary,AB 3105-38 Street SW Instagram: Nino_Lashes123
-
Війна ж не закінчилась , ще й досі евакуйовують людей
-
Це пітвердженна ( офіційна ) інформація ?
-
Запоріжжя в окупації 11 місяців
-
Дякую за відповідь
-
так,це підтверджена інформація на офіційному сайті це є, це все-таки не програма біженства, а програма для переїзду та можливої імміграції в майбутньому, думаю 80% що її не продовжать,якби хотіли продовжити то зробили б це раніше і не прибирали б всі плюшки, типу безкоштовного готелю, виплат по 3000 і т.д, а так було анонсовано з самого початку що програма тільки на 1 рік рівно
-
Вітаю. Хотів би спитати чи є різниця термінах дії у візах з дозволом на роботу і без дозволу на роботу, і чи є інші відмінності між цими візами? Також хотів би дізнатись якщо в мене буде віза без дозволу на роботу, чи зможу я отримати дозвіл по спрощенній програмі в Канаді?