UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Чи будуть повідомляти що паспорти візовий отримали? Бо за накладною вже отримали.
-
вам всі оновлення статусу приходять на імейл. Якщо пошта повідомила про те, що паспорт був доставлений в візовий, це не означає що він в опрацюванні, просто може до кількох тижнів лежати і чекати опрацювання.
-
Добрий день ! Можливо хтось знає відповідь на таке запитання , якщо є 24параграф в Німеччині та віза в Канаду , чи не буде проблем з пропуском в Україні/Польщі при поверненні назад в Німеччину?
-
Доброго дня. Шукаю кімнату в Торонто на довгострокову оренду. Чоловік, 37 років, без шкідливих звичок. Порядок, чистоту і вчасну оплату гарантую.
-
Мені менеджер з візового казала що паспорт доходить до рук за тижнів два-три. Якщо за тижнів два- три ніяких новин тоді їм потірбно задзвонити і вони перевірять статус документу. Але не хвилюйтесь - якщл кур’єр доставив то вони там його бережуть) все буде добре)
-
Підкажіть будь-ласка, чи складно знайти хоча б 1 бедрум квартиру у Торонто? Та які +-ціни та комуналка. Як з роботою? Якщо є В2 рівень англійською(сертифікат EILTS).
-
То есть ввёл 380, в след поле ввёл 09хххххх, это имеет большое значение?
-
Здрастуйте, что если ввёл при создании аккаунта номер с 0 вначале?
-
@casin0ua
-
Якщо я ввів в коді країни 380 а в наступному полі номер з нулем на початку це мае велику різницю?
-
Спасибо
-
Дуже дякую
-
Це не є проблемою для них, і причиною відмови не стане. Та й до того ж, вони хоч і питають в анкеті номер телефона, але увесь зв'язок іде через імейл
-
Якщо в мене незакінчена освіта, вибирати пункт ні?
-
Всім привіт! Намагаюся зробити апойтмент на біометрію для друга, але видає ось таку помилку. Намагалися с різних країн, різних пристроїв, навіть чистили кеш так кукі. Може хтось знає як це виправити або іншій спосіб зробити апойтмент?
-
Добрий вечір) хто возив паспорта на вклейку візи у Рим? Чи можна самому завести і потім забрати? І чи потрібен запис?
-
А якщо в мене не було роботи з 18 років, а поле треба заповнити, що мені робити?
-
Доброго дня. Чи є хтось, хто замовляв довідку про несудимість в Україні? Через яку фірму краще?
-
Вибирати unemployed в ті періоди, в які не працювали
-
Всім доброго дня! Шукаю кімнату в Торонто для одного чоловіка. Довгостроково. Бажано, недалеко від метро. Але район непринциповий. Вже знаходжуся в Торонто. Без шкідливих звичок. Чистоту, порядок і вчасну оплату гарантую.
21 Jan 2023, 07:36
12973/28876
7 minutes ago