UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день! У меня такая ситуация: У меня и у мужа есть виза в Канаду,но у нас родился ребенок, и у него нет этой визы. Мы ему отдельный загран паспорт не делали,мы его вклеили к себе в загран паспорта. Что делать в таком случае,если мы хотим семьей переехать в Канаду? Нужно делать отдельный паспорт ребенку,и вклеивать туда визу?
-
Вы сошли с ума 🙄 Я можу і українською, якщо вам так буде зручніше) але це смішно, змушувати людину з Харкова, яка бажала від війни розмовляти на мові, яку ми просто в школі вчили. Але це не означає,що я не українка і не люблю свою країну. Просто в мене вдома війна, і я хочу себе та свою дитину врятувати! Спасибо!
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можна отримати максимально термінову візу до Канади ( не cuaet): матері треба якнайшвидше виготовити візу в Канаду, бо дочка, потрапила до лікарні ( в Канаді)...куди звернутися з цим питанням?
-
Почитав ваші притензії, те що деякі люди пишуть ворожою мовою, тільки я не розумію ви не можете нормально людям нагадати, що треба спілкуватися українською мовою, ще й пишете шо людям словники знадобляться. Вам точно треба підтягнути граматику української мови, бо правильно писати не " на нашій мові", а "спілкуватись нашою мовою"
-
Доброго дня, підкажіть будь- ласка, як шіидко проходить процедура оформлення фін допомоги по приїзду- місяць чи більше? Дякую)
-
Що насправді треба навчитись в канадців, то чемності один до одного, а не ображати незнайомих людей та рекомендувати комусь словників купувати. Я підтримую, що треба спілкуватись тут українською та слідкувати за правилами чата але ображати людей теж проти правил🤷
-
Підкажіть будь-ласка, чи складно знайти хоча б 1 бедрум квартиру у Торонто? Та які +-ціни та комуналка. Як з роботою? Якщо є В2 рівень англійською(сертифікат EILTS).
-
Дякую
-
Зараз work, вказано