UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я так розумію що просто на сайті не можна вже реєструвати походу. П тільки тим хто реєструвався і не встиг та вже є в базі
-
Так
-
А, ну ок
-
А яким боком віза причепилась у Вас до заяви Канади щодо Ворк перміту? Там іде мова тільки про те, що на ворк перміт можна податись до 31.03. Про візу немає мови.
-
Це два окремі документи. Перегляньте особисті, я Вам написала
-
А якщо одразу в анкеті заповнювати(подаватись) із воркпермітом? Усе одно не дадуть?
-
Доброго вечора!) підкажіть, хто отримав безкоштовні квитки від miles4migrants, скільки часу у вас пройшло між підтвердженням даних і отриманням квитків, приблизно?
-
Хтось заходив на сайт квитків, чи вийшло зареєструватись?
-
Є в когось посібник правил дорожнього руху Канади (Онтаріо) ?
-
Ура, дякую, просто можливо б запрацювало. І потребувала підтвердження думок))
-
Більше не приймають нові заявки, опрацьовують лише старі
-
Півтора місяці
-
зрозуміла, дякую😊
-
Виліт приблизно через 50 днів після подачі заявки. Але в кожного індивідуально, і я не знаю за терміни які йдуть зараз, бо моя заявка була в кінці літа
-
Дякую за відповідь.. а виліт через скільки ж? там наче пишуть не пізніше ніж через 60 днів від подачі заявки?
-
Всем привет, для визы запрашивают дополнительные доказательства гражданского брака с гр. Украины. Кто отправлял? Как это выглядит и как грамотно составить ответное письмо.
-
А ви виділіть правила про мову жирним шрифтом, як і Навігацію по чату
-
Не встиг прочитати
-
Усім привіт! Від нас з дружиною вимагають докази нашого з нею громадянського шлюбу (фото, квітки та інше) В кого було так само? Як правильно зробити та куди відправити таке посилання? В когось був такий досвід вже?
-
Доброго, ну так. Програма до 31 березня
21 Jan 2023, 07:36
Post 13219 of 26751
8 minutes ago