UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У мене була затримка 2 тижня .
-
Доброго дня!!! Прийшли листи на вклейку візи батьку та матері,а дитині ні,можна разом відправити всі паспорти на вклейку разом с дитячим,чи потрібно чекати листа і на дитину? Дякую.
-
Ребята здравствуйте подскажите кто сталкивался с таким вопросом. Мы с семьёй передумали ехать в Канаду а хотим остаться в Европе. Как аннулировать канадскую визу
-
Привіт, точно приймають, ми щотижня возимо паспорти в кілька візових центрів, тому кажу з власної практики. Звертайтеся, якщо потрібно :) 066 093 04 35
-
Ми професійно займаємося продажем квитків :) 050 77 096 22 Вадим
-
Доброго дня порадьте будьласка де краще придбати квитки до Канади. Дякую
-
Добрий день, якого оператора обрати в Калгарі?
-
Добрый ранок. Хочу летіти в Калгарі в березні Хто зі мною? Я одна, може хто теж такий відважний…. Житло знімати разом чи просто мати хоть когось під рукою, по приїзду😎
-
Дякую
-
Можете спробувати. Комусь щастить, і вклеюють дитячі візи разом із паспортами батьків, комусь ні. Тобто, можуть і повернути назад без візи, а можуть і вклеїти.
-
І дізнатися не реально,я так розумію?
-
Як я вас розумію. Самі вже давно отримали, а на дитину з вересня чекаємо...
-
Думаю, краще почекати!!! Дякую
-
Кажуть, що візові у Варшаві, Відні, Берліні й Дюсельдорфі приймали дитячі без реквестів раніше. Усі інші - ні. А як зараз - не знаю.
-
Зрозуміло,будемо чекати!!! Гарних вам новин,все буде добре!!! Ще раз дякую!
-
На всі листи, що пишу їм, як і іншим аплікантам, відповідають те саме - чекайте, ви в пріоритеті
-
Привiт, прийшов реквест на паспорт, мама в Одесi, треба збиратися в Молдову, чи э опцiя вiдправити паспорт туди на вклейку вiзи?
-
Наскільки бистро вклеюють візи у Молдові?
-
Доброго дня! Прийшов запит на паспорти для двох батьків (біометрію здавали разом), але не прийшов запит на паспорти трьох дітей (одна з дітей вклеїна в паспорт матері). Такі питання: 1. Чи можливо відвозити паспорти самім на вклейку і потім забирати (в Німеччині)? 2. Якщо потрібно відправляти поштою, то в кого є досвід по Німеччині, скиньте фото якщо є, які марки мають бути наклеєні на зворотньому конверті? 3. По Німеччині, які строки після відправки паспорта, коли повернеться назад? 3. Я так розумію, що на дітей також треба чекати підтвердження? 4. Як бути з дитиною, яка вклеїна в паспорт? Чекати на неї підтвердження, чи їй автоматично поставлять візу в паспорт матері? 5. Чи взагалі є можливість відтермінувати вклейку візи більше ніж на 30 днів? Буду вдячний за допомогу!!! Щоб не смітити в групі, можете надати відповідь в приватні)
-
1 так, 3 по різному, 3 так, 5 запізнення не бажане, але якщо є поважна причина, яку ви прикріпите, то все ок
21 Jan 2023, 07:36
13409/27989
8 minutes ago