Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Кажуть, що візові у Варшаві, Відні, Берліні й Дюсельдорфі приймали дитячі без реквестів раніше. Усі інші - ні. А як зараз - не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t763377780T Offline
    t763377780T Offline
    Лариса
    wrote on last edited by
    Зрозуміло,будемо чекати!!! Гарних вам новин,все буде добре!!! Ще раз дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    На всі листи, що пишу їм, як і іншим аплікантам, відповідають те саме - чекайте, ви в пріоритеті
    1 Reply Last reply
    0
  • t405809800T Offline
    t405809800T Offline
    Alyona
    wrote on last edited by
    Привiт, прийшов реквест на паспорт, мама в Одесi, треба збиратися в Молдову, чи э опцiя вiдправити паспорт туди на вклейку вiзи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t405809800T Offline
    t405809800T Offline
    Alyona
    wrote on last edited by
    Наскільки бистро вклеюють візи у Молдові?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1595251540T Offline
    t1595251540T Offline
    Олександр Бенедик
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Прийшов запит на паспорти для двох батьків (біометрію здавали разом), але не прийшов запит на паспорти трьох дітей (одна з дітей вклеїна в паспорт матері). Такі питання: 1. Чи можливо відвозити паспорти самім на вклейку і потім забирати (в Німеччині)? 2. Якщо потрібно відправляти поштою, то в кого є досвід по Німеччині, скиньте фото якщо є, які марки мають бути наклеєні на зворотньому конверті? 3. По Німеччині, які строки після відправки паспорта, коли повернеться назад? 3. Я так розумію, що на дітей також треба чекати підтвердження? 4. Як бути з дитиною, яка вклеїна в паспорт? Чекати на неї підтвердження, чи їй автоматично поставлять візу в паспорт матері? 5. Чи взагалі є можливість відтермінувати вклейку візи більше ніж на 30 днів? Буду вдячний за допомогу!!! Щоб не смітити в групі, можете надати відповідь в приватні)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oops
    wrote on last edited by
    1 так, 3 по різному, 3 так, 5 запізнення не бажане, але якщо є поважна причина, яку ви прикріпите, то все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Подскажите, процедуру таможенной декларации проходить нужно в первом аэропорту Канады, если билет один и летим с пересадкой дальше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t379653055T Offline
    t379653055T Offline
    Eli
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, отримала такого листа. Як я зрозуміла - це підтверження робочої візи. У групі пишуть, що візу можна отримати тільки до березня 2023. Але у листі написано, що він до 2025. Чи це означає, що я можу скористатися листом і пізнише?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Але вїхати на територію Канади повинні у 6 міс термін з отримання візи.. Якщо нічого не змінилося. Так?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lera V Y
    wrote on last edited by
    Не візу отримати до 31.03, а: “you can always apply for a work permit after you arrive in Canada until March 31, 2023”. Це у Вас не документ, а більше попередній інформаційний лист про саме ваш ворк перміт. Справжній ворк перміт Ви отримаєте у аеропорті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lera V Y
    wrote on last edited by
    Ні. Це по Foil less візі тільки так. Звичайна віза- поки діє, тоді і можна приїхати
    1 Reply Last reply
    0
  • t379653055T Offline
    t379653055T Offline
    Eli
    wrote on last edited by
    Тепер зрозуміла!! Дуже Вам дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lera V Y
    wrote on last edited by
    НІ! У Вас вже є ворк перміт, просто роздрукують Вам його коли Ви опинитесь у аеропорті. Заявки на них прийматимуть до 31.03. Ви вже давно на нього подались і отримали, просто не забрали щє.
    1 Reply Last reply
    0
  • t379653055T Offline
    t379653055T Offline
    Eli
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. Тобто, навіть якщо у листі написано придатний до 2025, work permit я можу отримати тільки до березня 2023 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анжи
    wrote on last edited by
    Добрый день подскажите пожалуйста , дает ли еще красный крест в Торонто жилье на 3 дня по прилету ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Добрий день. Хто підкаже чи був в аналогічній ситуації, подалися сім'єю на візу, запросили додаткові документи по кримінальній складовій ( було колись)… при заповненні  все це вказав що було. Запит на біометрію отримали і все успішно здали. Чи отримували Ви погодження на паспорт після завантаження всіх документів, що запросили чи все ж таки як була кримінальна складова то дали відмову  ? Наперед дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Одна дівчина колись писала у групі, що їй відмовили через те, що в Туреччині спіймали п'яну за кермом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Я це читав, просто ситуація дещо інша, судимості немає, просто йдуть суди ...декілька років... Чи є зміст зараз збирати масу інформації перекладати і завіряти нотаріально , щоб отримати відмову
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Єдине, що може зробити іміграційний консультант, то це порадити, як правильно подати інформацію і які саме довідки, щоб зекономити час та мати більше шансів на успіх
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags