UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, отримала такого листа. Як я зрозуміла - це підтверження робочої візи. У групі пишуть, що візу можна отримати тільки до березня 2023. Але у листі написано, що він до 2025. Чи це означає, що я можу скористатися листом і пізнише?
-
Не візу отримати до 31.03, а: “you can always apply for a work permit after you arrive in Canada until March 31, 2023”. Це у Вас не документ, а більше попередній інформаційний лист про саме ваш ворк перміт. Справжній ворк перміт Ви отримаєте у аеропорті
-
Добрий день. Хто підкаже чи був в аналогічній ситуації, подалися сім'єю на візу, запросили додаткові документи по кримінальній складовій ( було колись)… при заповненні все це вказав що було. Запит на біометрію отримали і все успішно здали. Чи отримували Ви погодження на паспорт після завантаження всіх документів, що запросили чи все ж таки як була кримінальна складова то дали відмову ? Наперед дякую!
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, якщо у дітей нема закордонного паспорту, тільки свідоцтво про народження, чи можна подаватись на візу?