UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь. Тобто, навіть якщо у листі написано придатний до 2025, work permit я можу отримати тільки до березня 2023 😢
-
Добрый день подскажите пожалуйста , дает ли еще красный крест в Торонто жилье на 3 дня по прилету ?
-
Добрий день. Хто підкаже чи був в аналогічній ситуації, подалися сім'єю на візу, запросили додаткові документи по кримінальній складовій ( було колись)… при заповненні все це вказав що було. Запит на біометрію отримали і все успішно здали. Чи отримували Ви погодження на паспорт після завантаження всіх документів, що запросили чи все ж таки як була кримінальна складова то дали відмову ? Наперед дякую!
-
Одна дівчина колись писала у групі, що їй відмовили через те, що в Туреччині спіймали п'яну за кермом
-
Я це читав, просто ситуація дещо інша, судимості немає, просто йдуть суди ...декілька років... Чи є зміст зараз збирати масу інформації перекладати і завіряти нотаріально , щоб отримати відмову
-
Єдине, що може зробити іміграційний консультант, то це порадити, як правильно подати інформацію і які саме довідки, щоб зекономити час та мати більше шансів на успіх
-
Я це розумію. Дякую
-
Цього зараз жодна людина не може знати. Навіть іміграційний консультант (хоча можуть багато наобіцяти за гроші). Тож або спробуйте - і матимете шанс отримати візу, або не надавайте документи з цієї справи (і тоді шанс на відмову майже 100%)
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, хто недавно відправляв свій паспорт до Берліну на вклейку візи, скажіть будь ласка, скільки коштує оплата за відправку кур’єром? Дякую за відповідь!
-
Добрий день! можете підказати, що робити для отримання фінансової допомоги після відкриття рахунку у банку?
-
Бачу. Посилання було на сайт Канади
-
дякую!!!
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, якщо у дітей нема закордонного паспорту, тільки свідоцтво про народження, чи можна подаватись на візу?
-
Можна
-
Доброго вечора🌻 Підскажіть із свіжого досвіду: Людина знаходиться у Києві, прийшло повідомлення, що вже можна відправляти паспорт на вклейку візи. Наскільки я розумію, в Україні такого органу немає. Тому питання: у посольство якої країни краще відправляти паспорт, щоб було швидше? (думаю, Варшава перевантажена..)
-
А де саме додавати дітей? Не можу знайти як реєструють дітей, програма вимагає номер паспорту, номер свідоцтва про народження не проходить.
-
Всюди 2-3 тижні
-
Цена той пунк де треба вписпти де вчився та де працював у 2019 якраз 18 рокив
-
Доброго вечора ,маю проблему я сам з 2001 року народження ,почитаю вводити де я робив в Польше з 2019 та пробую описувати все де я робив а мене программа не пускаэ,это може допоившим
-
То вот з 2019 року Було 18
21 Jan 2023, 07:36
13436/27896
about an hour ago