UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я, а що цікавить?)
-
Чудово☺️ надіслала у Варшаву ще місяць тому, повідомлення про те, що паспорт консульство отримало прийшло одразу і дозвіл на роботу згодом. Найближчим часом планую вже поїхати забрати паспорт. Тому цікаво чи потрібно для цього на записуватися на певну годину. Чи варто взагалі спочатку їм зателефонувати і уточнити чи він готовий)
-
Про готовність паспорту ви отримаєте повідомлення від vfs що ваш паспорт -> отримано -> відправлено на вклейку -> отримано назад у vfs і готовий до відбору. Тоді робите запис на отримання паспорту ( це є обов’язково з 5 грудня ) краще телефоном так завжди ж місця) . І вперед)
-
Це вам пощастило. В мене у Відні від здачі паспорту до отримання пройшло майже 2,5 місяці. Я вже майже прийняла той факт, що вони його загубили. Але ні, все ж таки отримала
-
А мені на почту нічого не прийшло , от я і написала у візовий центр , а відповіли що готово все . Тобто чи вони взагалі не на ту електронну адресу мені писали чи взагалі не писали . Якби я за себе не нагадала то хто знає скільки часу б чекала . Пройшло 1.5 місяці як я їм відправила паспорт і аж тоді вирішила написати їм
-
Добрий день! Подались на візу ще в липні, 28.07 здали пальці. З того часу тиша. Заповнювали кризову форму на сайті, але нічого . Підкажіть, чи хтось стикався з таким? Що можна зробити в цій ситуації ?
-
Друзі підкажіть будь ласка чи хтось робив довідку з страхової своєї української про безаварійне водіння для Канади? Скиньте будь ласка як приклад мені в особисті) бо мій агент просить приклад за яким вона іі складе а я без поняття) дуже дякую ❤️❤️❤️