UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чи стикались з такою ситуацією, або знаєте хто може допомогти, знайомий відкрив собі візу в український закордонний паспорт, хоча зараз фізично перебуває в Європі по європейському паспорті, має подвійне громадянство. Хоче летіти в Канаду, але не знає на який паспорт купляти квиток, так як при посадці він повинен в айропорті показати Український паспорт але по ньому в Європу він не заїздив свого часу... Як в такому разі діяти?
-
Де це написано?
-
Кто где искал билеты на Канаду из Польши?Куда не гляну 1000+ долларов
-
Фінансова допомога до 31 березня тільки?
-
Дуже потужна відповідь
-
Аж захотілось заскрінити 😂
-
Логічно буде, що громадянин України Галушко Петро їде у Канаду із українським паспортом, де є віза. І зовсім нелогічно буде садити на літак Halushko Petr із паспортом Угорщини, який показує канадську візу в українському паспорті. А ще й пан з Угорщини у своєму паспорті не має відповідної візи. Нехай пан Петро Галушко подумає, що сказати прикордонникам стосовно відсутності печатки про перетин кордону. Може, пошуком скористається по Фейсбук групам. Певно, він не один такий.
-
Дивно що на офіційному сайті Канади цього немає
-
Не намагатись сісти однією точкою на два стільці?))
-
А сам work permit до першого березня чи також продовжено?
-
Якщо у вас віза типу Візітор і немає РОЕ - то наразі лише до 31 березня
-
Якщо ви громадянин ЄС, то вилетіти з Європи ви можете лише за вашим паспортом країни ЄС. Щодо Канади - не знаю, чи обов'язковий для них у паспорті штамп країни вибуття і прибуття до тієї країни раніше. У деяких країнах, наприклад, Малайзії, їх не цікавлять штампи країни вибуття взагалі, можна при проходженні митного контролю подавати навіть новий, стерильно чистий паспорт. Стосовно подвійного громадянства: між Україною та ЄС немає угоди про подвійне громадянство. У вас два громадянства, а не подвійне. Це абсолютно різні речі
-
Можете написати в пп детально по POE
-
Тоді у вас у кабінеті IRCC має бути РОЕ (поряд із запитом на вклейку візи)
-
Категорія пише w-1 worker
-
Не буду. Шукайте в цій групі - вже мільйон разів про нього писали
-
Ні, пізніше теж видаватимуть. До кінця дії РОЕ (2025 чи 2026 рік)
-
І в такому разі до якого числа також до 31 березня
-
Отримаєте всі отримують і ви отримаєте
-
Не знаю, бо це не те, що мене найбільше турбує. Я чекаю на візу
21 Jan 2023, 07:36
13603/27871
31 minutes ago