UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можете написати в пп детально по POE
-
Тоді у вас у кабінеті IRCC має бути РОЕ (поряд із запитом на вклейку візи)
-
Категорія пише w-1 worker
-
Не буду. Шукайте в цій групі - вже мільйон разів про нього писали
-
Ні, пізніше теж видаватимуть. До кінця дії РОЕ (2025 чи 2026 рік)
-
І в такому разі до якого числа також до 31 березня
-
Отримаєте всі отримують і ви отримаєте
-
Не знаю, бо це не те, що мене найбільше турбує. Я чекаю на візу
-
Допомога в покритті витрат по догляду за дитиною. Субсидія на оплату догляду за дитиною. Українські Сім’ї які прибули по CUAET і оселилися в Торонто, можуть отримати допомогу в покритті витрат по догляду за дитиною, звернувшись у мерію міста Торонто. Якщо вам потрібна допомога в оформленні, звертайтесь! Це повністю безкоштовно 💙
-
Я на дитину чекаю. А в цьому плані у КУАЕТ усе сумно.
-
Ви ж чекаєте вже довго. Можливо, варто приїхати до Європи і подати без реквеста туди, де без нього ще оформлюють, як багато хто робить? І вже звідси (з Європи) летіти до Канади? Чи це наразі для вас неможливо? Якщо я суну носа не у свою справу, то вибачаюсь. Просто розумію, що нерви напружені неймовірно, а час спливає. Білети з кожним днем дорожчають...
-
Даний варіант неможливий для мене. Я далеко в Азії і нема гарантії, що Європа вклеїть. Багатьом повертаються назад візи без вклейки.
-
Привіт, хтось брав з собою в Канаду самокат електричний? Як транспортували? Буду літаком їхати - не знаю, як краще зробити… буду вдячна за відповіді 🙏
-
Я что-то не так сделала?)
-
Добрый день, я подала заявку на себя и указала, что со мной будет муж, но данных его не вводила, заявка отправлена, а о муже где писать, нужно новую делать?
-
Якщо віза на рік і лист також, можна влетіти під закінчення строку дії візи і дадкть ворк перміт на 3 роки в аеропорту?
-
А якщо прям перед закінченням візи, то на три роки не дадуть Бо у вас віза на один рік, бо паспорт скоріше за все ще тільки рік дійсний
-
Ні Влетіти по закінченню візи не можна Без візи ні як не прилетіти
-
Я доречі дуже мало кого знаю, кому дали з дати отримання візи Взагалі по правилам з дати прильоту правильно А як буде далі - побачимо
-
І ворк перміт дають на три роки тільки якщо паспорт дозволяє це
21 Jan 2023, 07:36
13615/29558
about an hour ago