UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я відправляю 2 паспорти свій та дитину. Відправляючи до Дюсельдорфа
-
Будьласка,опишіть як ви робили,не можемо більше чекати,потрібно залишити країну полетю хочь до Германії хочь до Відня бо зараз в африці
-
Доброго дня. Шукаю роботу з можливістю проживання (наприклад ферма та т.і.) для сім'ї з 3 дорослих та 2 дітей (6 і 7 рочків). Порядність та працьовитість ГАРАНТУЄМО!
-
Я робила тиждень як прийшли паспорти.
-
Дякую
-
Нічого не зрозуміло. Може, англійською спробуєте? It's not easy to understand what are you asking about. Could you please try in English? And please...calling me now doesn't characterize you as a decent person 🤬
-
Я из морокко , моя жена украинская мы в морокко Я получил визой Она пока нет Я могу улитеть что бы я нашел квартира и работа пока что они даёт визой ??? Потому что друг меня сказал что агент катороые в аеэрапорт может отказаться и не выпускает
-
Ми робили, але ще в вересні. Після того ніби вже все змінилося
-
Это было раньше. Называлась ArriveCanada. Теперь это добровольно, чтоб вы меньше теряли времени при общении с офицером
-
Хто робив дітям вклейку візи без реквеста останнім часом допоможіть інформацією🙏🙏🙏
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, які документи потрібно заповнювати перед вильотом? Читала, що потрібно заповнювати якусь анкету.
-
Ага, зрозуміло, дякую
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Медогляд - це флюорографія та аналіз крові. Тобто, що перебування поряд з вами не становить небезпеки для оточуючих.
-
Найголовніше, чи не буде в мене проблем із моєю інвалідністю. Типу від самої Канади, що мол чому я туди наскільки знаю при в'їзді впродовж 90 днів буде медичний огляд?
-
Всім привіт! 🌻 Підкажіть будь ласка хтось змінював зворотню адресу отримування паспортів вже пілся відправки на вклейку? Якщо так, то як/де ви це зробили? Дуже дякую авансом 💛
-
Якщо знаєте мову, роботу знайдете. Не всі роботи вимагають важкої фізичної праці. Може, офісну роботу одразу після приїзду буде важко знайти, але ж можна спочатку шукати у супермаркетах, на заводі (упаковка і тд)
-
Але не факт, що Канада вирішить, що їй треба ще більше українців. Австралія, наприклад, теж спочатку приймала українців, але потім програму закрили.
-
Маленька поправка, правильний переклад original passport request - "запит оригіналу паспорта".
-
Навесні міністр чогото там Канади не знав скільки буде йти війна, тож зробили на 1 рік. Велика вірогідність що війна триватиме і після 31 березня тож программу скоріше всього продовжать наприклад ще на рік.
21 Jan 2023, 07:36
1365/27858
8 minutes ago