UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Тобто після закінчення терміну я не зможу зовсім заїхати в Канаду? Чи зможу, але треба буде робити ворк перміт новий? Чи дія листа така сама як і візи воркер? Не зрозумілий мені цей нюанс зовсім якось
-
Заїхати, щоб отримати ворк перміт ви можете тільки до validity date, який вказаний у листі (термін дії листа 3 роки) Після, якщо віза буде ще дійсна, тільки як турист Відкритий ворк перміт, який ми зараз отримуємо, на загальних підставах не видається, тільки в деяких випадках Тому прийдеться подаватися тільки на закритий ворк перміт
-
З багажом 600є з Німеччини
-
Пишіть у кризову прохання, щоб вам його надіслали. Тим, у кого віза воркер, його надсилають автоматично в кабінет. У кого Візитор - на імейл (але, судячи з того, що пишуть люди, то не усім). Тож якщо плануєте їхати після 31 березня, то просіть, щоб вам надіслали
-
Потрібна
-
Хух Я думала термін дії листа менший за візу Дякую!
-
Привіт Вже котрий раз заповнюю заявку на отримання візи, і чоловіка не пропускає на моменті внесення даних з роботи Вже давала всі місця роботи, і лише останнє, і загалом за весь період обирала як одне місце роботи (бо фірма одна, лише назви змінювались) і ніяк не пропускає Пише що замало даних про основну діяльність за останні 10 років🥺 Хоча є 3 місця навчання і 5 місць роботи виходить Може хтось з таким стикався?
-
здравствуйте ! Если ваявка просрочилась ( по опр причинам) , могу ли я выслать паспорт на вклейку, или нужно заново все оформлять? И где я могу получить точную информацию ?
-
Ласкаво просимо, Таня! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Подивіться чи не пересікається навчання та робота. Система не дає можливості зберегти якщо ви вчились та працювали. Також подивіться чи немає пропусків. Якщо є, то вкажіть що був безробітній
-
Вітаю ! Якщо ваявка прострочилася (з опр причин), чи можу я вислати паспорт на вклейку, чи потрібно заново все оформляти? І де я можу отримати точну інформацію?
-
Можна подавати на вклейку, обмеження про 30 днів зняте для українців Заново оформлювати нічого не потрібно