UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора, дочекались запита на вклейку дитині. Підкажіть як заповнити consent form на дитину? Вписувати ім'я дитини чи мати? Та підпис мати ставе? Дуже дякую за відповідь.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка може хтось знає щось про університети у Канаді ( Торонто) можно отримати освіту безкоштовно або за якою-небудь скидкою 🙏 як взагалі отримати там освіту
-
19 років, в Україні не закінчила університет на вчителя географії, німецька мова В1 англійської не знаю, зараз вчу
-
Який вік? Яке знання мов? Які бажані спеціальності?
-
Скидки для українців є, але не загальні, а треба детально з кожним універом/коледжом спілкуватися.
-
Я вже у Німеччині, та багато людей кажуть що у Канаді краще та не так важко всього можно побудувати кар'єру та бізнес
-
Може варто на Німеччину їхати? Тим більш що в них і освіта дешевша ніж тут.
-
Нормальна кар'єра - це важка праця в будь-якій країні. Ті люди, що кажуть, вони щось в Канаді вже робили?
-
Всі дані дитини, лиш підпис дорослого.
-
Заповнюється від імені одного із батьків
-
З середини серпня
-
Так, освіта в Німеччині безкоштовна, або дуже дешева - символічна сума в місяць Єдине що потрібно на певному рахунку мати певну суму в рік (останній раз як читала, то було щось біля 10000 євро), щоб запевнити їх, що ви можете прожити там Або ж того, хто може за вас поручитися там - типу спонсор
-
Ну вже краще ніж Канада. Тим більш що мову маєте.