UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь
-
Підскажіть хто знає,це правда,чи фейк.Дякую
-
Добрий день,можливо хтось знає,але виникла така проблема,що не можу виїхати на даний момент до Канади,але візу отримаю,чи можу я буду з канадською візу працювати у Польщі чи відкрити туди візу? буду дуже вдячна за відповідь!
-
Що за концепт форма на біометрію?) там просто потрібен лист запрошення і лист із записом
-
Це гуляє по багатьом сторінкам,але ще ні одної дійсно обгрунтованнованої відповіді я не бачив.
-
Я не знайшов такої інформації на офіційному сайті. Якщо це правда,то потрібне повне посилання.
-
У розділі фінансової допомоги ,на офіційному сайті ніде про це не йдеться.
-
Добрый день/вечер скажите пожалуйста до сих пор ли дают 3тыс помощь по приезде в Канаду, спасибо
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо віза в паспорт вклеєна з помилкою в імені Я можу летіти до Канади чи потрібно переклеїти І як це зробити ?
-
Добрий Зможете
-
Так- дають (поки що до літа) Так- допомога одноразова
-
Добрий вечір.Які довідки потрібно перекласти і завірити нотаріально для дітей для навчання в школі?Чи потрібно перекладати та завіряти щеплення ?
-
Тобто, я можу купляти білети та летіти ?
-
Одна дві букви, або як варіант транслітерації не критично, якщо прям не правильно або інше ім'я не знаю далі як
-
І закордонний відрізнявся від національного паспорту
-
Я б спитав і пошукав все ж таки ще інфу. Те що траплялось, наприклад Я, Ю, Ш, Щ мають декілька варіантів написання
-
У нас Yaroslav, у Польщі Jaroslav) Oleh або Oleg, і так і так правильно, одне ім'я
-
Добрий вечір Моя порада - дати паспорт у візовий на коррекцію Займає близько тижня Вам потрібно просто звернутися у візовий і попросити коррекцію вказавши помилку
-
Гаразд, дякую )
-
Я б краще подзвонив у авіакомпанію (запитати чи пустять на літак), та у аєропорт куди плануєте приліт (чи пустять в країну). Перевірте номер паспорту на візі (це важливіше)
21 Jan 2023, 07:36
13861/30075
a day ago