UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У мене те ж саме питання
-
я не проходила,але всюди інформація що медогляд платний
-
Платний
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка тут є люди, які при заповненні анкети не відмічали графу «work»? Типу одразу не подавалися на перміт
-
Чи можливо хтось просто знає: якщо не відмічати при заповнені анкети, то 1) чи дадуть visitors visa? 2) чи можна WP таки оформити при приїзді в Канаду, якщо таки така потреба буде? 3) чи не може це бути причиною відмови?
-
Я думаю, відповіді на ваше питання можуть бути абсолютно різні. Бо люди різні, досвід різний, рівень пристосування різний, знання мови різне, оточення і т.д. Є люди з позитивним досвідом щодо Канади, і щасливі, що переїхали. А є й ті, хто не зміг влаштуватися, і повернулися назад. Тож краще зважте свої власні можливості у Канаді та Європі та зробіть вибір.
-
Доброго дня! На період воєнного стану довіреність від батька для виїзду не потрібна. Я їхала з двома доньками 31.01 з Києва на Варшаву, а потім до Ванкувера. На польській митниці в мене перевірили свідоцтва на народження та про розлучення. І все більше нічого ніде не питали.
-
𝑰 𝒘𝒂𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒆𝒏𝒕𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒚 𝒔𝒂𝒍𝒂𝒓𝒚 𝒂𝒏𝒅 𝒉𝒐𝒘 𝑰 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒕𝒆𝒅 𝒂𝒕 𝒘𝒐𝒓𝒌, 𝑰 𝒉𝒂𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝑰 𝒉𝒂𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒏𝒔𝒘𝒆𝒓 𝒕𝒐 𝒂𝒏𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 𝒉𝒖𝒎𝒂𝒏 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕𝒆𝒅 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒕𝒉𝒂𝒕. 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕𝒆𝒅 𝒎𝒚 𝒐𝒘𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒏𝒐𝒕 𝒂 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒘𝒉𝒆𝒓𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒈𝒆𝒕 𝒕𝒐𝒍𝒅 𝒃𝒚 𝒔𝒐𝒎𝒆𝒐𝒏𝒆 𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒕𝒐 𝒅𝒐 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒉𝒐𝒘 𝒕𝒐 𝒍𝒊𝒗𝒆 𝒊𝒕. 𝑰 𝒕𝒂𝒍𝒌𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒆 𝒈𝒆𝒕 𝒂 𝒃𝒆𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒋𝒐𝒃 𝒂𝒔 𝒎𝒚 𝒐𝒍𝒅 𝒐𝒏𝒆 𝒘𝒂𝒔𝒏'𝒕 𝒑𝒂𝒚𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒇𝒇 𝒘𝒆𝒍𝒍, 𝒉𝒆 𝒅𝒊𝒅𝒏'𝒕 𝒉𝒆𝒔𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒕𝒐 𝒊𝒏𝒕𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒂 𝒄𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒅𝒗𝒊𝒔𝒆𝒅 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒓𝒂𝒕𝒉𝒆𝒓 𝒘𝒐𝒓𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒚𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒈𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒓𝒅𝒆𝒓𝒆𝒅 𝒂𝒓𝒐𝒖𝒏𝒅 𝒃𝒚 𝒂𝒏𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 𝒉𝒖𝒎𝒂𝒏 𝒔𝒐 𝑰 𝒃𝒐𝒖𝒈𝒉𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒊𝒅𝒆𝒂. 𝑺𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒏𝒊𝒎𝒖𝒎 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒍𝒂𝒏 𝒐𝒇 $5,000 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒐 𝒎𝒚 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒖𝒓𝒑𝒓𝒊𝒔𝒆 𝑰 𝒎𝒂𝒅𝒆 𝒂 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕 𝒐𝒇 $78,000 𝒊𝒏 24 𝒉𝒐𝒖𝒓𝒔. 𝑰 𝒘𝒂𝒔 𝒔𝒐 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒇𝒐𝒓 𝒏𝒐𝒕 𝒉𝒐𝒍𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒚𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒃𝒂𝒄𝒌 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕 𝒂𝒏𝒅 𝑰 𝒂𝒎 𝒂𝒍𝒘𝒂𝒚𝒔 𝒕𝒉𝒂𝒏𝒌𝒇𝒖𝒍 𝒕𝒐 𝒕𝒉𝒆 𝒂𝒅𝒎𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒂𝒏𝒅 𝒉𝒊𝒔 𝒕𝒆𝒂𝒎 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒃𝒆𝒆𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒔𝒖𝒑𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒆 𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 𝑰 𝒈𝒐𝒕 𝒆𝒏𝒈𝒂𝒈𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒕𝒉𝒆 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎. 𝑪𝒐𝒏𝒕𝒂𝒄𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒂𝒅𝒎𝒊𝒏 Mr Paul Louis 𝒐𝒓 𝒄𝒍𝒊𝒄𝒌 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒕𝒉𝒆 𝒍𝒊𝒏𝒌 𝒃𝒆𝒍𝒐𝒘 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 ✍️✍️✍️✍️✍️✍️✍️ t.me/+eZxMMwLNWFtmYTU0