UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Спасибо за ответ, а где я могу его переделать ? Как называется организация
-
Я знаю только то, что если вы получили Work Permit и хотите учиться, то его нужно переделать на Study Permit. Но и это не проблема
-
По визе w1 можно учиться? Или только работать ?
-
Этого я уже точно не знаю. Нужно смотреть уже на оф сайте или же спрашивать у тех кто уже это делал
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, хтось летів в Канаду через Амстердам? Треба Covid-19 сертифікат або тест?
-
Я вчора як забирав візу то запитав в візовому центрі чому зараз дають w-1 тількі на 3 років а моему знайомому дали візу до кінця паспорта ще в отримав ворк перміт на 3 років то мені сказали що все халява закінчилась зараз дають тількі на 3 років
-
Не треба
-
Дякую
-
не правда,все залежить від вашої анкети
-
Уже дякую) сподіваюсь інфа 1000%
-
До 31 березня можете летіти, ворк перміти поки видають абсолютно всім. Потрібно просто про це сказати у аеропорту.
-
Звичайно, інфа сотка! За місяць прибувають тисячі людей, дуже велика кількість має з документів лиш паспорт. Якби відмовляли у видачі ворк перміту, всі чати вже б гуділи, як вулик.
-
Всем добра, такой вопрос, мне одобрили визу в Канаду, как отправить на вклейку и что для этого надо, проходил биометрию в Дюссельдорфе.
-
Спасибо за помощь
-
Я нормальный Но мне удобно говорить на русском