UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Як легко зняти житло без кредитної історії, роботи та величезного депозиту?
-
Не ображайте нас-Харків'ян. Не треба судити по одній людині
-
Здрастуйте, підкажіть, будь ласка, документи на візу подала у липні, біометрію здала у вересні, досі ніякої інформації немає. Лист в службу підтримки писали, але відповіді немає. Може, у когось була подібна ситуація? Що робити? Наново може переподавати?
-
Чекати( нам також довго було, а дітям ще довше
-
Так. Нормальний круїз, все працює на кораблі
-
Що за фігня, де в чаті взялася рус мов??
-
Громадяни Польщі повинні подати заяву на канадську візу eTA для в'їзду до Канади з метою відвідування до 90 днів з туристичною, діловою, транзитною або медичною метою. навіщо йому програма CUAET, це відноситься до осіб з укр пропискою)) Хіба що у нього є паспорт України
-
Громадяни Польщі повинні подати заяву на канадську візу eTA для в’їзду до Канади з метою відвідування до 90 днів з туристичною, діловою, транзитною або медичною метою. Віза eTA Canada з Польщі не є обов’язковою, але а обов'язкова вимога для всіх громадян Польщі поїздки в країну на короткий термін. Перед поїздкою до Канади мандрівник повинен переконатися, що термін дії паспорта не менше трьох місяців після передбачуваної дати виїзду. eTA Canada Visa впроваджується з метою покращення безпеки кордону. Канадська програма eTA була затверджена в 2012 році, її розробка тривала 4 роки. Програма eTA була запроваджена в 2016 році для перевірки мандрівників, які прибувають з-за кордону, у відповідь на глобальне зростання терористичної діяльності.
-
Тай таке
-
Доброго вечора! Підкажіть, якщо отримали реквести на батьків, а на дітей запиту ще немає. Де приймають дитячі паспорти без реквесту? І чи повинна на той момент бути вклеєна віза в паспорти батьків? Цікавить максимально свіжа інформація за останній місяць.
-
Я маю інфу лише за листопад, нажаль( тільки її можу розповісти
-
В особисті
-
Будь ласка..
-
Нічого, все одно отримаєте, не обов’язково окремо оформлювати.
-
Если кому-то нужна помощь с жильём и арендой или консультация - пишите мне, я помогу. По жилью - не нужно оплачивать несколько месяцев сразу и выписка с работы тоже не нужна, но при этом подберу вам жильё в указанном вам диапазоне, всё честно, без никаких предоплат, я сам так арендовал себе жильё на пол года, при вьезде заплатил только за первый месяц.