UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Україна не є членом снд і ніколи нею не була Замість цього, Україна є кандидатом в члени ЄС, тому для нас міжнародна мова - це англійська, а не російська Також є чіткі правила групи, в якій мова спілкування або українська, або англійська Крім цього, раша нам стільки лайна зробила, тому треба розуміти чисто по-людськи, чому ми настільки негативно зараз відносимся до російскої мови Без образ
-
Не була Ніколи Була наглядачем до 2015 Но не членом
-
А ви не знаєте чи можна якось кур'єром відправити паспорт в Анкару , чи потрібно подавати особисто ?
-
Ого
-
Дякую , хотілося спитати як це на практиці і почути живі відгуки )
-
Не знаю, бо я подавала особисто
-
Це моя донька, а її чоловік - громадянин Польщі
-
якщо вони офіційно в шлюбі - її чоловік може отримати візу по програмі CUAET В анкеті вказати що хочуть працювати на території Канади
-
Так, в анкеті вказали, що він хоче працювати. Але після введення даних про громадянство - зразу пропонує оформити еТА - і не пропускає далі
-
В такому разі потрібно звернутися на гарячу лінію або написати на електронну пошту Посольства Нагадайте завтра - буду в офісі, скину Ще один варіант - летіти по без візу для поляків і отримати ворк перміт на території Польші коли знайде роботу (роботодавець має надати лист підтвердження про працевлаштування)
-
Якщо поміняли закордонний паспорт, а віза в старому - якось можна перенести в новий?