UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні, дівчина вже у Канаді, я так зрозумів І їй потрібно продовжити термін
-
Я вже в Канаді і вже маю ворк перміт
-
Це не важливо. Бо паспорт вам продовжили. В листі вказаний термін, до якого ви маєте заїхати в Канаду, щоб отримати ворк перміт. Тож ви маєте заїхати до 14 березня
-
Ворк перміт вам видадуть на 3 роки. Просто без візи ви виїхати звідти не зможете. Тож для цього (якщо треба вам, зробите нову візу)
-
Якщо ви прилетите в Канаду до цього часу і отримаєте ворк перміт, ви будете там знаходитися абсолютно легально
-
Доброго вечора, які документи потрібно брати з собою для здачі біометрії?
-
Я зараз в особисті напишу😂
-
Я помітила (((
-
А, ну тоді лише подаватися знову на КУАЕТ з Канади
-
Я вам розписував хвилин 20, як продовжити термін А посилання тут неможна, і воно все видалилось😂🙄
-
Так 😿
-
Підскажіть будьласка Чи потрібно записуватись на сдачу паспортів на вклейку візи?
-
А паспорт дитини брати? Дитині 7, я читав що до 12 років не потрібно біометрію
-
1.Оригінал закордонного паспорту 2.Запрошення на біометрію biometrics collection letter 3.Підтвердження вашого запису на біометрію яке прийшло на пошту
-
Доброго дня всім якщо комусь потрібна допомога в заповнені документів або подачі на біометрію чи запису на здачу паспорта є хороша людина звертайтесь в лс!
-
Дякую Вам дуже
-
Дітям біометрія не потрібна, тому ви просто берете тільки свої документи для здачі біометрії
-
Біометрія з 17 здається
-
Дякую Вам
-
Є такі кому прийшло запрошення на біометрію у Львів, які відправляли запит на запис по новим правилам, через емейл?
21 Jan 2023, 07:36
14193/27887
13 minutes ago