UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добродії, вітаю. Підкажіть будь ласка!!! Ми перетинали кордон не маючи закордонних паспортів, ( тепер вони в нас є) тож ніяких відміток про перетин кордону не маємо. Питання, як нам летіти до Канади, перетинаючи деякі європейські країни не маючи ніякої євро візи?? Що ми маємо зробити, щоб все було легально і де це робиться?? Дякую заздалегідь!!
-
Доброго дня. Можливо хтось підскаже. Подавала заявку на групу з 3 осіб( я, чоловік та дитина 2 роки) На чоловіка прийшов лист biometricInstructionLetter( BIL) на наступний день. На мене і дитину до сих пір немає( пройшло 2 тижні) Чи потрібно чоловіку чекати наші листи чи він може здати біометрію зараз а ми потім? На сайті вказано що група має здавати біометрію разом, а в нього терміни закінчується
-
Добрый день Возможно кто-то может подсказать , что с этим делать? Регестрировалась в мае на программу, в сентябре была запись на сдачу биометрии но не получилось приехать. Сейчас не могу получить новый визит , пишет что есть неотменный ,отмените его , если не получается звоните на горячую линию. Отменить не получается, программа не видит визит , горячая линия на автоответчике все время , зарегистрировать заново данные не получается , потому что уже есть запись. Возможно у кого-то была такая проблема Благодарна любой помощи 🙏🏽
-
А це ще цікавіше питання)
-
А якщо віза вклеєна в старий паспорт, а приїхати ще з новим?
-
Здається що до кінця дії паспорту
-
Якщо паспорт закінчится у наступному році, то ворк перміт все одно буде на 3 роки?
-
Хто декларував готівку при вильоті з Німеччини? Чи вимагають німці підтверджуючі документи (звісно що немає де їх взяти на життєві заощадження)? І взагалі, як у вас проходив процес, подробиці усі. Дякую гарно!
-
Добрий день. Я планую з сином 14 років їхати в Торонто, оформити його в школу і маю повертатися в Україну. Чи може він жити з своїм рідним 19-тирічним братом? Чи не буде проблем з опікою ітп? Брат студент коледжа.