UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Можливо хтось підскаже. Подавала заявку на групу з 3 осіб( я, чоловік та дитина 2 роки) На чоловіка прийшов лист biometricInstructionLetter( BIL) на наступний день. На мене і дитину до сих пір немає( пройшло 2 тижні) Чи потрібно чоловіку чекати наші листи чи він може здати біометрію зараз а ми потім? На сайті вказано що група має здавати біометрію разом, а в нього терміни закінчується
-
Добрый день Возможно кто-то может подсказать , что с этим делать? Регестрировалась в мае на программу, в сентябре была запись на сдачу биометрии но не получилось приехать. Сейчас не могу получить новый визит , пишет что есть неотменный ,отмените его , если не получается звоните на горячую линию. Отменить не получается, программа не видит визит , горячая линия на автоответчике все время , зарегистрировать заново данные не получается , потому что уже есть запись. Возможно у кого-то была такая проблема Благодарна любой помощи 🙏🏽
-
А це ще цікавіше питання)
-
А якщо віза вклеєна в старий паспорт, а приїхати ще з новим?
-
Здається що до кінця дії паспорту
-
Якщо паспорт закінчится у наступному році, то ворк перміт все одно буде на 3 роки?
-
Хто декларував готівку при вильоті з Німеччини? Чи вимагають німці підтверджуючі документи (звісно що немає де їх взяти на життєві заощадження)? І взагалі, як у вас проходив процес, подробиці усі. Дякую гарно!
-
Добрий день. Я планую з сином 14 років їхати в Торонто, оформити його в школу і маю повертатися в Україну. Чи може він жити з своїм рідним 19-тирічним братом? Чи не буде проблем з опікою ітп? Брат студент коледжа.