UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто декларував готівку при вильоті з Німеччини? Чи вимагають німці підтверджуючі документи (звісно що немає де їх взяти на життєві заощадження)? І взагалі, як у вас проходив процес, подробиці усі. Дякую гарно!
-
На розсуд офіцера. Можуть дати ворк перміт на 3 роки
-
Нажаль це не працює
-
Дякую , вибачайте
-
Добрий день. Я планую з сином 14 років їхати в Торонто, оформити його в школу і маю повертатися в Україну. Чи може він жити з своїм рідним 19-тирічним братом? Чи не буде проблем з опікою ітп? Брат студент коледжа.
-
Треба лише у ту країну, де записувалися (я так думаю, хоча й можу помилятися) Я довго висіла на лінії, й телефонувала 2 рази, але все-таки вийшло.
-
Ні, цю форму не бачила
-
Як ви додзвонились?) я уже у дві країни телефонувала, куди записувалась, та де зараз знаходжусь. Усюди робот відповіда
-
Спробуйте зателефонувати у VFS, де ви записувалися на біометрію. Я саме так робила, просила їх анулювати старий запис і це допомогло
-
А де її знайти?
-
Ця форма старі записи анулювати не може. Принаймні, у мене не вийшло. Тому я телефонувала.
-
Дякую
-
Вітаю! Хто-небудь декларував готівку при вильоті з Німеччини? Чи вимагають німці підтверджуючі документи (звісно що немає де їх взяти на життєві заощадження)? І взагалі, як у вас проходив процес, подробиці усі. Дякую гарно!
-
Доброго дня!Можливо хтось знімався з обліку у Європі щоб летіти до Канади. Скільки часу можна знаходитись у Європі між зняттям з обліку (параграф 24) та відльотом?Дякую
-
Ох, нажаль це я теж робила… теж пише що в мене є візит… якщо не моду відмитим , дзвонити у підтримку ((
-
Дякую
-
Де в Торонто можна купити MAC з кирилицею?
-
Доброго дня. Підкажіть, хтось має нове посилання на розіграш квитків?
-
Так сьогодні у 19 по Києву
-
доброго дня. перенесли? було на 18 звичайно
21 Jan 2023, 07:36
14310/27911
29 minutes ago