UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
але тепер Over time, the demand has grown dramatically, reaching over 1 million requests on our website during the last round of open applications. Due to extremely high demand and limited resources, new applications will no longer be open through our website.
-
дивно, на сайті все ще висить інфа, шо програмі кінець
-
той самий
-
а є нова програма якась? чи той самий фонд miles4migrantes
-
на сайті написано на головній сторінці. я вище скинула
-
це як? вперше чую, буду вдячна якщо розповісте раніше о 17:00 з‘являлося посилання і реєстрація тільки на квиток відкривалася
-
Рівно тиждень і записали до Львову)
-
добрий вечір. записують на конкретну годину чи просто на якийсь день і тоді можна прийти коли зможеш?
-
ні, за вами бронюють час і день. головне - прийти в свій день, час не має значення
-
Записали на через місяць, конкретна дата, час, адреса, я ще буду читати листи, так розумію ще треба підтвердити що я погоджуюсь/змінити дату/скасувати
-
Пройшло 7 місяців, зі здачі біометрії. Писала запити на швидше опрацювання, відповіли, що запит прийнятий, десь місяць тому. Хто щє так довго чекає??) Чоловіку вже через місяць візу зробили.
-
це хороші новини якщо це так. дякую
-
підтвердження формальне
-
Доброго вечора. Чи були у когось складнощі при заповненні анкети cuaet при додаванні учасників ? Натискаю добавити і нічого не змінюється
-
Всім привіт. Вибачте якщо вже підіймалася ця тема - скільки є часу на вклейку візи у паспорт? І що робити якщо віза вклеєна у старий паспорт і потрібно поміняти на новий?
-
Звертайтеся, допоможемо
-
Так Додайте копію паспорту батьків і свідоцтва про народдення дитини
-
Доброго дня. Можна відправити свою дитину з іншою сім'єю, якщо на одну людину з тієї сім'ї написати довіреність ?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, ми прилітаємо у аеропорт Торонто у 22.00, чи зможемо у цей час отримати ворк перміт? Ворк перміт видають цілодобово чи є якийсь графік видачі?
-
Дякую
21 Jan 2023, 07:36
14331/29558
about an hour ago