UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В Торонто були
-
Всем привет, 👋👋👋 мы с парнем в Эдмонтоне уже 6 месяцев. Хотим найти новый дом/квартиру. 🏡 🛏 🏡 Кому интересно снимать вместе пишите. ✨😃
-
Здравствуйте, приглашаю на бесплатный трёхдневный курс по криптoвaлютe Финансовая грамотность и безопасность в интернете Виды заработка в криптoвaлютe Большой спектр развития Команда из лучший менторов
-
Доброго дня! Чи знає хтось де є офіційна інформація стосовно продовження/не продовження федеральної допомоги від уряду Канади? (3000 на людину) Кажуть що є офіційна інформація що цю програму допомоги не будуть продовжувати, але я не знайшла цього на офіційному рівні. Дякую !
-
Вітаю. Спільнота, маю таке питання, допоможіть, будь ласка. Відправили паспорти на вклейку, а доньці не вклеїли в мій паспорт. Свого паспорта ще немає (8місяців їй), вклеєна до мого. Написали в кризову форму, майже місяць ніякої відповіді. Можливо отримати тимчасову візу і поки вона діє отриматити і відправити її паспорт на вклейку?
-
Або до Варшави. Там також робили без паспорт реквест на дітей
-
Їй прийшло запрошення на вклейку, але ми тільки подали документи на її паспорт, поки вона в моєму. Коли свій відправляла, прохала вклеїти в мій, але не вклеїли. Просто її паспорт буде готов через 3-4 місяця лише. І тому хочу дізнатися, може знає хтось можливо отримати запрошення яке на 6 місяців, а за цей час відправити її паспорт, коли отримаємо
-
Я таке про Відень чула( коли у нас була така ситуація, то я просто зателефонувала до Візового у Варшаві і вони чітко пояснили що і як треба робити у нашому випадку
-
А донька вписана в ваш паспорт?
-
Незрозуміла ситуація....