UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Люди, будьте добрішими один до одного!! Тим паче що тепер, на території Канади біль потрібне вивчення англійської
-
Моя мама виросла в Росії, їй 68 років вона за рік навчилася писати та говорити українською. Тож справа в бажанні :(
-
Можливо спробуйте писати українською. Хоч і з помилками, але це дасть вам більше практики та досвіду у вивченні мови
-
Я із Запоріжжя, мені 36 років. До 7 класу школи я жила в іншій країні і взагалі не знала української. І нічого, якось розмовляю, розумію. До того ж, а як ви живете тоді взагалі в Україні, якщо не знаєте української мови? І до речі, якщо ви вмієте користуватися телеграмом, то з онлайн перекладачем теж, думаю, що якось впораєтеся.
-
Харків вітає❤️
-
Якщо маєте бажання вивчити, то практикуйтеся більше. Розуміючи люди не будуть робити зауважень.
-
Намагайтеся купити квитки, щоб було хоч 4 години
-
Скільки часу потрібно? Хоч приблизно
-
Питання. Дуже важливо. Коли прилітаєш до Канади, то маєш оформити одразу ворк перміт? Наприклад прилітаєш до Монреалю, але кінцевий пункт наприклад Галіфакс і пересадка тільки триває 1-2години?
-
Вся процедура, якщо без черг то хвилин 20 займає. Ми за годину все зробили. Але була черга
-
Дякую
-
Шаблонна помилка ) Майже у всіх так
-
Дякую, а то паніка почалася)
-
Не зважайте Завтра спокійно здасте