UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Залежить від країни та завантаження візового/консульства в конкретному регіоні
-
Підкажіть, якщо знаєте - якщо подавати особисто, то скільки часу чекати на вклейку?
-
Ніяк Нова віза Якщо не продовжать програму на загальних умовах
-
Паспорт закінчується у вересні. Як потім продовжити цю візу?
-
Пришліть скрін в особисті Покажу де галочку поставити
-
В мене не пускало, бо була накладка з навчанням. Я закінчила інститут у 19му році, а працювала з 14го. Не приймало. Тільки коли написала, що працювала з 19, то пройшло
-
Нащо заморочки з відправкою паспортів на вклейку якщо можна отримати foil-less і так само отримати ворк перміт/фізичну візу при в'їзді?
-
для того, щоб пізніше, за необхідності, можна було з‘їздити в гості додому треба вклеєна віза, оскільки фоіл - це на одноразовий в‘їзд. і до того ж, по фоіл (може зараз щось змінилось, не знаю точно) можна було вилетіти в Канаду лише з обмеженого переліку країн.
-
Це залежить від цілі та періоду) Фоіл дають на 6 місяців
-
100%
-
Тому що насправді при в’їзді вам ї ї ніхто не вклеїть, потрібно окремо подаватись на нее вже будучи в Канаді, це ще більші заморочки ніж відправляти паспорти на вклейку
-
А її хіба не вклеять коли ми прилетимо?
-
Я думала при в'їзді все роблять 😒
-
За 2 години візу не вклеять 🙈 Після візового Ваш паспорт їде на вклейку Ще й в різні регіони (ніхто наперед не знає куди саме) Якщо мова йде про вклейку до вильоту А по прильоту процедура може зайняти значно більше часу і мороки