UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А як ви бачите, що заявку вiдкрили та почали розгляд. Де це можна подивитись? Пiдкажiть, будьте ласкавi
-
Але за умови надання перекладу - в нас теж поки не будо випадків Але в Варшаві до середини січня без реквесту не брали взагалі Або Ви подаєте поштою (тоді сам візовий просто не повертає - а відсилає на Посольство) або передаєте як пакунок і кожен паспорт у Вас не перевіряють) А найшвидше - роль грає саме різниця в правилах в різних країнах
-
Наразі я стільки ж чекаю. З вересня. І проблема в тому, що лише кілька днів тому дитячу заявку відкрили, то змінився статус, що почали розглядати. До цього навіть ніхто не дивився анкету. А розглядають дітей довго. То ще не відомо, скільки місяців чекати
-
Я не в курсі - Ви довго вже чекаєте? Ми дитячі з червня до листопада чекали
-
В кожній країні свої правила Була свідком не одного випадку повернення паспорту с листом поясненням чому не вклеїли У Варшаві з 18/11 заборонено
-
Нам саме візовий Варшави казав відправляти до них паспорти без реквестів. І після нас так само відправляли у грудні без реквестів і всим дали візи. Але у них була вимога - у конвертах копії віз батьків
-
14/11-16/11 Варшава І такого багато
-
Дива якісь) думаю може це через те, що ми вже до Канади приїхали і чоловік це в заявці позначив🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
Так, десь на місяць запізнився))
-
Якщо мати акредитацію - вони більш ніж адекватні Головне розуміти і вчасно мати бажання знати правила
-
Так! Про Відень багато чула історій. У нас взагалі сама дивовижна історія зі свекрою. Подали заявку і через кілька днів вже паспорт реквест. Біо вона не здає, бо вік
-
Так З вересня по 18/11 Потім змінили І було маса непорозумінь
-
Нам надіслали паспорт реквест на дітей через тиждень після того, як паспорти були вже у нас на руках з візами😬 ми через Варшаву робили. І у нас два паспорти у Лондон відправли, а один у Варшаві робили🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
Так вони кілька разів міняли свої правила. То клеїли, то повертали, то від фізичних осіб не беруть, лише від акредитованих агентів. Відень, до речі, теж, то клеїв, то один період повертав, то знову качає ))) Берлін нам клеїть абсолютно все, якщо якісь документи зацікавили - можуть надіслати додатковий запит. Але результат завжди. ТТТ, сподіваюся, так і буде надалі ))) Бо, здавалося б, Канада одна, а кожен візовий - своє королівство зі своїми законами та вимогами )