UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Інша
-
добрий вечір, а паспорт відправляти в Польщі на chlodna 51?чи вже інша адреса?
-
Привіт, хтось відправляв паспорт на вклейку візи в дюсельдорф? могли б мені розказати як ви це робили в деталях? буду дуже вдячний!
-
Я чув що до 31 точно видають а далі не знаю будуть чи щось зміниться ?! Але може є ті хто знають точніше)) був би радий якщо хтось дасть ради
-
Я не знаю інфи
-
А що за ворк перміт?
-
Отож
-
Якщо вірити всім новинам то мабуть дуже багато хто поїде, бо треба ворк перміт встигнути та і виплати не будуть зайвими…
-
Хтось найближчим часом збирається до Канади?
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, хто здавав паспорти на вклейку візи в Дюсельдорфі, скільки часу займає ця процедура? Дякую.
-
Свідоцтво про народження дитини краще перекласти, а переклад свідоцтва про шлюб, якщо обоє - українці, великої ролі не гратиме. Воно необхідне, коли один із подружжя - іноземець.
-
Доброго дня або вечора всім! Підкажіть будь ласка може в когось є контакти наших людей в Канаді хто може допомогти скласти резюме по канадським стандартам по адекватним цінам. Буду дуже вдячний.
-
Вуххх . Є реквест дружині 💪💪💪💪
-
Взагалі хтось каже що і не обов’язково , але вас можуть попросити і перекласти плюс переклад вам потрібен буде в Канаді. І по досвіду одобрених заявок шанс що швидше погодять з перекладеними документами вищий) переклад робиться за годину часу - агенства перекладів мають типові шаблони тому це швидко і коштує десь 300 грн.
-
Скажіть будь ласка, чи обов'язково перекладати свідоцтво про народження дитини для заповнення заявки, а також свідоцтво про одруження?
-
Дякую
-
Багато хто попросту приходить не на свій час
-
Сама процедура 5-10 хв Інше залежить від напливу аплікантів
-
Скільки по часу займає здача відбитків? За 2 години можна впоратися?
-
Куди хочете. Зазвичай посилають через туристичні контори. Хтось поштою шле, або курьєрськтми фірмами. Ось Вам дівчата вже пропонують :)
21 Jan 2023, 07:36
14546/28406
11 minutes ago