UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора, підкажіть може в когось було так… і хто що робив з цим. Подали аплікацію ще в вересні на родину: мама, тато і 2 дітей. Чоловіку і дітям вже вклеїли візи, а по мені ніяких рішень… писала в кризову декілька разів, але безрезультатно.
-
Доброго дня. Мама отримала в Києві original passport request. Куди посилати паспорт на отримання візи? До Польщі?
-
Дякую
-
Добрий день, таке питання, є хтось хто виїхав і без досвіду роботи знайшов собі роботу? Хоча б з мінімальною оплатою беруть? В мене англійська середня. З часом збираюсь покращити набагато більше англійську і поступово шукати щось краще. Але трішки хвилююся, чи знайду роботу без досвіду на перший час. Читала, що можливо знайти, але цікавить чи це справді так.
-
А вы часом не Празі знаходитесь? Якщо в Празі то не обовязково відправляти кудись, можна самому віднести
-
Доброго вечора, зіткнувся з таким питанням, якщо я пройшов біометрію, а дружина ні (поки не хоче їхати), мені дадуть відповідь про отримання візи з дитиною ( дитині 7 років) чи потрібно писати кудись лист?
-
Написала в приват)
-
Так приходив
-
Вітаю вас! Дуже радий за вас! Бажаю швидше отримати на руки паспорт із вклеєною візою! І успіху у Канаді!
-
Ви якось пришвидшили це? Писали-дзвонили? Чи просто дочекались?
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка маємо всі документи для вклейки візи, хочемо відправити в Австрію. Як правильно відправити і оплатити зворотню доставку?