UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброї ночі! Візу поставлять на 3 роки у новий паспорт, а не до кінця дії паспорту. Перевірено на собі пару місяців тому. Просто відправляйте новий паспорт і заяву/пояснювальну записку.
-
З листопада точно вже на 3 роки дають, не більше.
-
Привет , подскажите пожалуйста, если приехали по CUAET, находимся в Торонто, срок действия паспорта у ребенка кончается , соответственно стади пермит тоже , новый паспорт уже сделали, куда подавать заявку на продление , или как это происходит? 🙏
-
10 років
-
Добрий вечір! А скільки дійсні відбитки, які здавалися для візи до США?
-
Дякую! Здається, у анкеті є графа про минулі подачі на візи, і ця інформація буде передана автоматично з Американського візового центру до Канадського?
-
Звертайтеся 🤗
-
Скажіть будь ласка візу вже маю скільки дають часу для в’їзду в Канаду так щоб я не просрочила дякую
-
Знаки пунктуацii це не ваше.
-
До кінця строку дії візи
-
Hello,every one I would love to make new buddies. I liked old man over 35 Textnow on number +13648888795
-
Люди скажіть будь ласка чи досі працюють сайти з безкоштовними квитками до Канади? Я один сайт заходжу він не відкривається якщо в когось є посилання поділіться будь-ласка
-
Якщо хтось продає квитки чи вони пропадають напишіть теж будь ласка
-
Hello there
-
Усім привіт)) підкажіть, скільки часу у вас зайняло отримування WP в аеропорті ??? У мене пересадка 2години! Хвилююсь що не встигну!!
-
Чи є у когось тут досвід? Хто вже отримав wp ? Є тут такі?)))
-
Я купили білети, кінцева точка Ванкувер! Тепер щоб обміняти на більш довгу пересадку, треба доплатити 400€ за двох! Не знаю що робити! Чи встигну , чи ні!
-
Я навіть не знаю чи варто одразу купувати квитки з пересадкою у Торонто чи окремо 😬 з Торонто
-
Я читала багато разів, що все залежить від черги
-
Не хвилюйтеся встигнете. Люди пишуть із свого досвіду що 2 години повинно вистачити
21 Jan 2023, 07:36
14701/27958
29 minutes ago