UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
‼️ Увага В Варшаву паспорти на стару адресу не відправляйте Аж ностальгія сьогодні 😌 На Cłodna, 51 візовий зачинено
-
Ак@єть оце поворот собитій🤬
-
Та це про те що наші дуже хитрі їдуть по найдешевшим квиткам на декілька днів , селяться в безкоштовний готель або шукають хост сім’ю, оформлюють 3К$ на одного дорослого і 1700$ на дитину і ідуть назад. А потім дивуються чому в Польщі їм анулювали захист ( бо прикордонники передають інформацію в ужонд) і чому анульовть візи , бо по візі «захисту» ніхто не катається туди сюди за халявою. Тому така схема робоча тільки у випадку якщо після «заробітку» не плануєш пожиттєво з України виіджати. Бо ні ЄС ні Канада не пустять)
-
Доброго вечора всім хто є, можна ссилку або ще щось, у Кракові подався на збір біометричних даних, що потім після того ,треба ще щось заповнити, чи якусь анкету треба заповнити у себе в акаунті?? Буду вдячний за відповідь, або підказки. ))
-
Що за схеми ,хто кого найобує ,і що робити щоб ні на кого не попасти ???
-
Відправила Вам, дивіться В чаті посилання не відправить
-
Надає при наявності місць в готелях, нам в Калгарі у Листопаді надали. Зазвичай це 14 днів, але ми просили лише на один, бо просто не встигли на автобус и потрібно було десь ночувати
-
Дякую за відповідь. Мені у Консульстві сказали, що я повинна віддати два свої паспорти. Можливо є закон , де можна почитати як правильно поступити і на що я маю спиратися 🙏🏻
-
Вам мають лишити старший паспорт за умови діючої візи
-
Усім привіт. Напишіть , будь ласка, хто зустрічався з такою ж самою проблемою. У мене вклеїна віза у старий паспорт. Зараз його треба змінити разом з внутрішнім паспортном. Є якийсь шанс зберегти візу ? Буду дуже вдячна.
-
Добрый день всем. Наверняка уже задавали этот вопрос, я пыталась через поиск найти ответ, но не нашла, поэтому спрошу. Скажите пожалуйста, в последнее время кто то отправлял, находясь в Украине, паспорт на вклейку, если да , то куда? Потому что вчера позвонили в посольство во Львове и они сказали что не принимают сейчас паспорта. Заранее спасибо за ответ!
-
Хотів спитати, можливо тут вже ж ті хто виїхав до Канади. Не маючи тут ніякої освіти,жінка викладач англійської мови,дитина 1 рік. Чи зможу я там знайти роботу будь яку якщо все складеться і ми зможемо виїхати? Наразі займаюсь ремоннтом ноутбуків,руки роботи ніякої не бояться. Дякую всім зазделегідь!
-
#рубрика_корисно Думаю це важливо для багатьох ❗️Зміна правил зберігання закордонних паспортів у VFS ✅ Відтепер паспорт після повернення з вклейки зберігається у візовому центрі до 120 днів. ‼️Після 120 днів паспорти повертаються до Посольства Канади, і: 🛑 Віза анулюється 🛑 Паспорт можуть відправити на шредування Інформація офіційна, розміщена у VAC Warsaw Будьте уважні 👌🏻
-
Усіх вітаю. Чи можна задавати тут базові питання? Стосовно програми
-
Чи є ще якісь
-
Добре, дякую! А на рахунок стартових пакетів, там який найкраще брати? Chatr норм?
-
Може тому й анулювали канадську візу дівчині, про яку на пару постів писалося вище, після того як виїхала в Європу й зараз збиралася їхати назад в Канаду. Може, людина дійсно збиралася за якихось обставин на декілька днів з'їздити й повернутися в Канаду. Ніхто не знає. Але канадці вже зрозуміли схему багатьох українських шахраїв-гастролерів