UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
⚠️Повідомляється про запуск ракет з Бєлгородської області рф.
-
Походу
-
бот, скоріш за все
-
Та досить
-
-
Дядько, ну ви ку-ку чи що?
-
❗Попередньо усі пуски невдалі, деякі ракети вибухнули у повітрі, деякі впали на території рф.
-
-
Та у групу просто додався автоматичний бот
-
Привет, добрый день, это Грасия. от компании Accenture мы ищем сидящего дома и работающего в Интернете сотрудника, который может начать работу в любое время, ответьте да, если вам нужна хорошо оплачиваемая работа, еженедельная оплата в размере 700 долларов США.
-
Доброго дня! Хто може підказати , яка ситуація з ліками? Чи можна в Канаді купити у аптеці вільно, як на Україні, чи тільки усе по рецепту від лікаря?
-
Дякую!
-
Новая почта отправляет в Польшу только на физ. лица! Поэтому либо на знакомых в Польше, а они отнесут либо DHL! Я в итоге отправил DHL!
-
Ознайомтесь з правилами чату. Мова спілкування: українська, англійська.
-
Добрий ранок. Мій друг подався на куает візу з українською айді-карткою. Він вже зробив закордонний паспорт але в нього немає вікна куди його відіслати(на IRCC порталі). Хто стикався з такою проблемою і може допомогти?
-
Тобто мені просто треба розписати ситуацію та додати сторінки паспорту?
-
Через кризову форму. Там є можливість додати документи
-
привіт, хтось може підсказати як можна кур'єром паспорт в дюсельдорф відправити на вклейку?
-
Так. Вони додадуть його до анкети потім
-
привіт, підскажіть будь-ласка де можна знайти список з адресами куди можна відправляти паспорт, і можливо ще й знаєте де це роблять більш меньш швидко
21 Jan 2023, 07:36
14946/27884
about an hour ago