UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Шанс що вас розвернуть майже 100% крім того це незаконно і вважається викраденням дитини) воно вам треба?)
-
После биометрии мы получили через неделю. У кого как
-
Доброго вечора, прийшов в особистий кабінет "лист про підтвердження біометричних данних", скільки потрібно чекати часу для отримання відповіді про візу?
-
Від тижня до більше ніж пів року. У всіх по різному. Часто 1,5-2,5 місяці
-
На сайті внизу номер телефону інфолінії Самостійно через сайт навряд... Або глюки або перенесення в день візиту просто неможливе на сайті
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, летіли прямим з Амстердама до Калгарі. В аеропорту в ворк пермітах поставили Манітоба, а не Алберта. Зараз не можемо зробити хєлс карди. Хтось знає що з цим робити?
-
Так
-
дуже дякую, то ж варіант 1 - відправити лист та чекати, а потім їхати до львова ?
-
Привіт Візовий в Києві не функціонує Черга у Львові 1,5 місяці плюс мінус У Варшаві зараз черги немає практично 🤗
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, прийшов лист про те, що я маю здати відбитки пальців, в києві це не можливо ? чи існує варіант щоб не їхати до Львова ? Дуже дякую за інформацію !
-
Тобто візит до нотаріуса, бюро перекладів або просто присяжний перекладач
-
Нотаріальний дозвіл Потім присяжний переклад на англ або мову країни куди подорожуєте
-
Дякую. Ніхто не збирається викрадати власну дитину. Підкажіть кроки, що за чим робити.
-
ми в Канаді з собакою
-
Звичайно не обійтися, прибути до нотаріуса батьку і в присутності нотаріуса оформляється заява батьком потім завіряється нотаріусом
-
Я відвозила особисто в Дюссельдорф
-
Добрий день, скажіть будь ласка яка ціна медогляду в Торонто і після медогляду чи потрібно його десь реєструвати?
-
а можна якось перевірити онлайн, чи внеслись дані?
-
Может кто-то прилетел в Канаду и ещё не вышел с этого чата, отзовитесь. Расскажите, как было по прилёту, с чего начинать , где искать жилье, работу. Буду благодарна, если кто-то ответит, можно в приватные сообщения🙏
-
Там щє є дуже корисний «Чек лист для новоприбулих» в закріплених повідомленнях цього чату. Мова чату українська або англійська, до речі
21 Jan 2023, 07:36
15090/28595
10 minutes ago