UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Я мама 2-х дітей. Рік тому я втратила роботу. Це був для мене стрес. У лютому минулого року був вперше виявлений цукровий діабет. Це також був шок. Але дітей потрібно кормити, комунальні платити та й на ліки потрібно. Закладала золоті прикраси в ломбард, думаючи що викуплю, але не можу. Все ж та комуналка, дітей кормити, ліки. В зв'язку із подіями в країні виникла тяжка фінансова ситуація. Прошу допомоги. Вибачте що в такий спосіб, але якщо можете допоможіть. Дякую
-
до речі для зняття готівки це теж працює
-
та нз
-
Дякую
-
приват 100, моно еще 100 і т.д.
-
Ну наприклад так, це перше, що прийшло в голову Ліміт росповсюджується лише в межах одного банку
-
І окремо брати квитки? Щоб ввійти в ліміти?
-
будь-яких банків*
-
2+ карти будь-якого банку
-
Доброго дня! Підскажіть, хочу придбати квитки, а проблема в тому що українські банки встановили ліміт в 100к гривень на місяць… то як хто купував? Німецька карта giropay, то не віза та не мастеркард… що робити, як платити? Хелп ✌️
-
Хто володіє достовірною інформацією, чи можна самому подвезти паспорти на вклейку до Відня, чи тільки відправляти поштою? І якщо самому можна везти, то чи потрібно оплачувати їх доставку? Наперед вдячна за відповідь
-
Добрий день, підскажіть будь-ласка, візовий центр в Дюссельдорфе працюе ? Треба здавати біометрію
-
Доброго дня, підкажіть які потрібно вкладати документи для відправки паспорта на вклеювання візи у Варшаві. дякую
-
Так
-
original passport request, паспорт, consent form
-
Без request на детей, вклеивают визы в Вене.
-
Доброго вечора. Якщо я отримала original passport request, то це означає що віха одобрена,та просто я надсилаю пдспорт задля вклеювання візи?
-
Благодарю
-
Можно и так, и так.
-
Дякую, а можна самому повезти документи, чи тільки поштою?
21 Jan 2023, 07:36
15158/28079
16 minutes ago