UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Агент може лише прискорити вклейку, якщо швидше зможе подати паспорт (наприклад, знає, де вклеюють швидше, туди й везе). На швидкість прийняття рішення для реквесту агент ніяк вплинути не може.
-
Я маю на увазі Агента Канадської VFS контори....ми запитали це коли забирали свої Візи з офісу.... якщо ви маєте на увазі цих які пропонують свої послуги за гроші і які кажуть що швидше і 100% отримаєте не довіряйте нікому. Зробіть все самі . Вони ніякої ролі не грають взагалі а просто заробляють на людях!!!
-
Якщо у вас воркер віза та попередньо узгоджений ворк перміт, то ви можете заїхати будь-коли, до закінчення їх дії. Про це вже неодноразово повідомлялося тим людям, хто телефонував на гарячу лінію.
-
Ви також через агента подавали документи? Чи це прискорило процес, чи також довге очікування?
-
Якби менше повторних заявок люди клепали, то вже існуючі швидше б оброблялися. Бо кожну ж заявку треба перевірити.
-
Щасливчики вони)
-
А були вже й такі, хто подався у кінці грудня, і пару днів назад отримали на всю сім'ю, включаючи дітей Тобто, це взагалі якась лотерея 🤔
-
Нам цей Агент сказав зробити окремо на дитину йому 2 роки. Ми перепитали 2 рази і так і зробили
-
Ну, на офіційному сайті наголошують про те, щоб не дублювали заявки.
-
Хмм, ну якщо до кінця березня потрапити потрібно до Канади, то якось нерви трішки починають грати , якщо лише на травневих заявках вони зараз))
-
В інших групах я бачила, що люди пишуть про отримання віз на дітей по заявкам з травня по липень багато зараз
-
Вже 3 робити і сенсу немає . Колись брали дитячі без проблем Візу вклеювали... Але наші стали НАГЛІТИ і гроші на цьому заробляти відправляти чужих з цими дитячими паспортами...... і ось Канада тепер з 18.11.2022 каже всім чекати тепер Original Request of Passport. Це нам Агент IRCC сказав
-
Ми теж з вересня чекаємо. Собі (дорослі) вже все давно отримали і вклеїли
-
Після 2 аплікації теж тишина
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, можливо хтось здавав останнім часом паспорти на вклейку в Варшаві) Чи орієнтуєтеся скільки часу зараз вклеюють візу?
-
Довго чекаєте ? Взагалі ніяких мейлів на дитину не приходили?
-
Ми зробили ще 1 для дитини окремо
-
Саме*
-
В нас те самн
-
Ясно, ну от і я думаю що потрібно зробити ще одну аплакіцію...сподіваюсь, гірше не зроблю
21 Jan 2023, 07:36
1521/29347
about an hour ago