UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Люди, добрий день😁Таке питання. Коли здаєш біометрію (я здавала у Львові), то окрім листа що вам треба її здавати та запрошення ще люди заповнювали Згоду на обробку персональних і біометричних даних. Мені тоді пощастило, у Візовому центрі видавали декілька копій, а ще десь цей паперчик можна знайти і роздрукувати щоб мати з собою при здачі біометрії? У мене ще подруга здає, то я не знаю, чи можна цей док десь взяти. Чи хтось це знає??
-
Я знаходжусь у Британії, просто треба відправити у Лондон та обратно на мою адресу. Тут є роял пошта зі зворотньою доставкою для документів, можливо можна так. Ще буду дзвонити до посольства у понеділок Навряд чи посередники потрібні у такій ситуації
-
Краще попросіть знайомих,або зверніться до посередників.Паспорти потім блукають з їхніми доставками.Якщо треба дам контакти до кого я зверталася
-
Пробачте,як оплатити зворотню доставку паспорту на сайті VFS? Буду відправляти спеціальною трекінг-поштою туди,а обратно їхньою. Ніяк не можу зрозуміти який варіант обрати,чи входе туди конверт(або треба купити) та як оплатити та отримати чек?🥲
-
А, зрозуміло Тож це спочатку все,подавати на нього запит?
-
В окремий загран, чи можна в наш якось йому зробити?
-
Візу можна вклеїти в паспорт, куди вклеїли дитину Але аплікацію потрібно робити окрему
-
Добрий день,нам з чоловіком вклеїли візу до Канади, але в нас народилась дитина, та ми не розуміємо що нам робити, дитину вклеїли до нас до загран паспорту, але ми не розуміємо на нього буде розпростронятися віза чи треба йому робити окремо паспорт,та влеївати візу туди?
-
Доброго дня, зараз подаюсь на канадську візу, но в мене лише внутрішній паспорт, який обрати паспорт потрібно і як бути з датою закінчення ? Дякую
-
Дякую)
-
Вашого паспорту)