UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день,нам з чоловіком вклеїли візу до Канади, але в нас народилась дитина, та ми не розуміємо що нам робити, дитину вклеїли до нас до загран паспорту, але ми не розуміємо на нього буде розпростронятися віза чи треба йому робити окремо паспорт,та влеївати візу туди?
-
Доброго дня, зараз подаюсь на канадську візу, но в мене лише внутрішній паспорт, який обрати паспорт потрібно і як бути з датою закінчення ? Дякую
-
Дякую)
-
Вашого паспорту)
-
А дані паспорта які вводити, якщо в нього немає свого паспорту)
-
Якщо дитина в Ваш вклеєна, то можна в Ваш Буде друга на дитину
-
Добре,зрозуміло. Дякую !😊
-
Так
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як з Польщі з м.Познань відправити паспорти на вклейку?
-
Hello I want to marry a Ukrainian girl. Is there anyone here?
-
National document Але вивчіть інформацію в міграційній службі країни де перебуваєте чи випустять Вас з укр паспортом
-
Доброго вечора , в листі який я отримав написано що я повинен здати паспорт на вклейку і в мене є 30 днів з дати отримання листа ! Якщо більше 30-ти днів ,візу не дадуть ?
-
Здавав в Анкарі , жінці та дітям листів нема
-
Десь 2 неділі
-
Доброго дня. Донці 28 березня виповнюється 18 років. Хочемо подавати заявку CUAET, не знаємо як краще вчинити - подати зараз і потім переробляти, чи подавати заявку 29 березня . В процесі заповнення заявки і всього процесу, вона стане повнолітньою, як бути ?? Чи не може це бути причиною відказу??? Чи можуть їй дати потім work permit???? Можливо у когось була подібна ситуація, що порадите?