UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так то не вам відповідали
-
Дякую! Но так і не почув відповіді до якого місяця і числа можуть робити візи ?! Просто в даний момент підтверджую группу інвалідності, щоб знати як мені бути?
-
Підкажіть будь ласка, всі в бога вірять же раді бога підкажіть відповідь на моє питання!Но так і не почув відповіді до якого місяця і числа можуть робити візи ?! Просто в даний момент підтверджую группу інвалідності, точніше у мене друга група робоча,а я роблю не робочу все пройшов жду тепер коли назначать комісію, щоб знати як мені бути може їм дати трошки коштів прискорити їх кожен врач же любить гроші, та що там врачі кожний ?
-
Інвалідність ні до чого, ви можете робити паралельно дві справи: подати аплікацію і проходити мсек.
-
Найрідніші конкуренти))) Пані Мирослава Ви сама агент І компанія то Ваша)
-
І вам теж
-
Дякую вам кожному хто дав відповідь, як моя бабуся говорить дай бог вам здоров'я кожному
-
Абсолютно вірно
-
Заявки до 31/03 Програма діє до 31/07 (тобто опрацювання вже поданих анкет)
-
Не можна Найближчий у Варшаві Можемо допомогти)
-
Доброго вечора. Є до вас питання. Прийшов лист на вклейку. Чи можна подати в Візовий центр у Львові. ?
-
підкажіть, чи потрібно буде сплачувати податок Канаді на виплату 3000?
-
Давайте в особисті)
-
Скільки коштують ваші послуги за один паспорт?
-
Не потрібно
-
а декларувати їх?
-
Доброго вечора, не підкажете чи потрібно декларувати свої доходи, якщо работодавець сплачує їх за мене?
-
А не підкажете де їх декларувати, чи може є якесь відеопосібник як то правильно зробити
-
Декларування і сплата це різні речі. Це роблять абсолютно всі
-
Дякую
21 Jan 2023, 07:36
15358/29681
about an hour ago