UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
можливо, можете подивитися на ютубі як подаватися онлайн, так і пропишіть біометрія cuaet львів треба написати лист їм на електронну адресу [email protected] де ви вказуєте серію паспорта (закордонного, ім‘я та прізвище англійською і інші данні
-
Добрий день, підкажіть, хто знає, хочу подати заявку та здати біометрію у Львові, де це зробити та чи можливо подати онлайн щоб біометрію здавати саме у Львові
-
я дивилася на каналі Niagarka, жінка додала все що треба вписати у себе під відео в описі
-
Доречі знайомий ще у ту п'ятницю написав. Йому не прийшла відповідь від візового центру.
-
відповідь надходить до 2 тижнів
-
Підкажіть чи потрібно реєструватися на якомусь сайті перед тим як подавати заявку на візу?
-
Добрий день! Я десь бачила тут посилання на групу про перевезення тварин, не зберегла, тепер не можу знайти.. Будь ласка, продублювати ще раз, можна в особисті. Дякую
-
На подачу анкети
-
Не відкладуйте те що можна зробити зараз, заповнюйте зараз ,бо часу дуже мало
-
Дякую
-
Доброго дня всім, кто зараз вже десь у Канаді та тим, хто планує найближчим часом та вже промоніторив все зазделегідь! Поділіться досвідом, будь ласка: - медичний огляд потрібно проходити одразу (без нього Work Permit не достатньо) чи після того, як знайдеш роботу?
-
Треба просто зробити у 90 днів після приїзду в Канаду. Якщо Вам потрібно працювати по тих професіях, які написані у Ворк перміті як виключені (в пункті Renarks, зазвичай), то виходить що Вам треба зробити це скоріше, щоб можна було працювати. Але якщо професії ці не потрібні, то у 90 днів треба вкластись
-
Доброго дня. Хто приїхав недавно до Канади з ВІЗІТОР візою яку давали в перші три місяці? Мені не прийшов листPOE Introduction Letter-WP але їду чесно два тижні до 31 березня встигаю. Хто отримав ворк перміт недавно без того листа ? Дякую
-
Перевірте пошту, лист приходив на імейл. В нас не питали лист тому якщо їдете до 31 березня проблем не мало би виникнути бо дають вп всім.