UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Треба просто зробити у 90 днів після приїзду в Канаду. Якщо Вам потрібно працювати по тих професіях, які написані у Ворк перміті як виключені (в пункті Renarks, зазвичай), то виходить що Вам треба зробити це скоріше, щоб можна було працювати. Але якщо професії ці не потрібні, то у 90 днів треба вкластись
-
Доброго дня. Хто приїхав недавно до Канади з ВІЗІТОР візою яку давали в перші три місяці? Мені не прийшов листPOE Introduction Letter-WP але їду чесно два тижні до 31 березня встигаю. Хто отримав ворк перміт недавно без того листа ? Дякую
-
Перевірте пошту, лист приходив на імейл. В нас не питали лист тому якщо їдете до 31 березня проблем не мало би виникнути бо дають вп всім.
-
Друзі,всім привіт))) поділіться досвідом!! Є тут ті, хто приїхав до Ванкувера? Як шукали житло, ще до приїзду чи вже на місці ??? Пишемо на маркетплейсі вже всім підряд, ніхто не відповідає ((( Порадьте щось виходячи зі свого досвіду))))
-
Доброго вечора) Підкажіть, будь-ласка, хто нещодавно вклеював візу у Відні, як зараз по часу триває вклейка?
-
Підскажіть чи у тому аеропорті потрібна буде віза?Minneapolis, Saint Paul International Airport (MSP)
-
Обов'язково потрібна
-
Добрий вечір, скажіть якщо хтось в курсі чи правдо що з work permit по cuaet заборонено працювати як apprentice ? Взагалі мене цікавить welding apprenticeship.
-
шукали вже на місці, бо хотіли розуміти район, вживу подивитись і тд, знайшли через маркетплейс десь за пару тижнів, але не дуже активних пошуків, але в‘їхали аж через місяць 5 днів.
-
Кину в особисті, як у мене написано у WP
-
Взагалі є багато професій, в Канаді, по яких щоб працювати, треба отримувати ліцензію, або якийсь інший дозвіл. Наприклад механікам, мед.працівникам, … Ворк перміт по CUAET не дозволяє працювати у деяких ланках професій, проте ці заборони можна зняти, коли здаєш медогляд і потім переподатись на ворк перміт знову
-
Лист шукайте на емейлі. Ми прилетіли в Торонто. Ворк перміт вже був надрукований, коли ми прийшли за ним. Нічого крім паспорта не просили.
-
Доброго вечора, поділіться будь ласка інформацією, в кого був досвід, через яких людей чи сайти можна зняти житло без довідок про роботу, кредитних історій і тд. (Місісага або Етобіко)
-
Добрий вечір ! Хто сдавав паспорт на вклейку в Стамбулі останнім часом, скільки часу зайняло ?
-
Всім привіт. Хто віз портативний комп'ютер до Канади? Планую везти без корпусу у розібраному стані у валізі з речами. Хтось віз уже так? Може їсти поради) Дякую!
-
Доброго вечора. Розкажіть як хто віз готівку до Канади і були якісь питання в європейських аєеропортах ? Дякую
-
Я віз, в рюкзаку в салоні, ніяких проблем не було
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка, чи є можливість у візовому центрі у Львові роздрукувати биометрік леттер?
-
;( дякую
-
Не думаю, бо бачила як людей щось друкувати посилали кудись у місто
21 Jan 2023, 07:36
15418/27928
27 minutes ago